"Baykuş Ödülleri"ne geri sayım başladı

Güncelleme Tarihi:

Baykuş Ödüllerine geri sayım başladı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2014 01:04

Türkiye Araştırmacılar Derneği (TÜAD) tarafından geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen Baykuş Ödülleri, bu sene ikinci kez sahiplerini bulmaya hazırlanıyor. İş, eğitim ve siyaset dünyasından önemli isimler, 25 Eylül Perşembe günü Adile Sultan Sarayı’nda düzenlenecek ödül töreninde bir araya gelecek.

Haberin Devamı

“Baykuş Ödülleri’ne bu sene toplam 15 Araştırma Şirketi, 50 Araştırmavereni ile birlikte başvurdu. 25 Eylül Perşembe günü saat 19:30'da Adile Sultan Sarayı’nda gerçekleşecek ödül töreninde; Meraklı Baykuş, Usta Baykuş, Vizyoner Baykuş, İçgörülü Baykuş, İnovatif Baykuş, Sosyal Baykuş ve Genç Baykuş olmak üzere toplam 7 farklı kategorinin yer aldığı yarışmada kazanan firmalar ödülleri ile buluşacak.

TÜAD'ın son yaptığı "Sektör Büyüklüğü Analizi"ne göre Türkiye araştırma cirosu geçen yıla oranla yüzde 11.8 artışla 413 milyon TL'ye ulaşmış durumda. 2014 yılı sonunda bu rakamın 500 milyon TL olmasını beklediklerini söyleyen TÜAD Başkanı Vural Çakır, "Her geçen gün büyüyen sektörümüzde araştırma şirketleri ve araştırmaverenlerin iş birliklerini ödüllendirmek üzere düzenlediğimiz Baykuş Ödülleri’nin sektöre büyük bir değer ve prestij kattığını düşünüyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!