Yaratıcı çözümler

Ön plana çıkmış olan çelişkili veya içinden çıkılması zor olan konuları çözmek için türlü olanak, fırsat veya yaratıcı çözüm yavaş yavaş yüzünü göstermeye başlayabilir.

Haberin Devamı

Aralarından bazıları rahatsız edici veya başka koşullarda tercih etmeyeceğimiz türden olsa da “çözüm çözümdür” şeklinde yaklaşabiliriz. Peki bu yaklaşım doğru olacak mı? Kim bilir?
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

Koç
Başarısızlıkla sonuçlanabilecek veya olumsuzluklara neden olabilecek adımlar atma eğiliminiz yüksek olabilir ya da bazı kişiler sizi buna zorlayabilir. İçeriden ya da dışarıdan gelen zorlamaları görmezden gelmeye çalışmanızda fayda var.

Boğa
Son dönemlerde aklınızda olan bazı planları geliştirmenin en iyi yollarını arayabilirsiniz. Bu esnada, kendi yöntemlerinizden vazgeçmemenizde fayda var.

İkizler
Olumsuz düşünmekte ısrar etmemenizde fayda var. Olumlu düşünmenin daha fazla faydalı olabileceği bir gün.

Yengeç
Duygularınız değişebilir. Yeni duruma göre planlar yapabilir veya mevcut planları değiştirebilirsiniz. Bir haftada sonuç alamasanız da, en azından yol haritanızı belirleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Aslan
Geçici çözümler üretmek veya ilişkileri kalıcı olmayacak şekilde yönetmek karşı tarafın da benzer şekilde davranmasına yol açacaktır. Ayrıca, bu türlü bir tavrın iş açısından da çok uygun olacağı söylenemez. Öyle değil mi?

Başak
Başarılarınız veya kat ettiğiniz yol için kendinizi ne kadar tebrik etseniz az olabilir. Belki fark etmiyorsunuz ama oldukça fazla ilerlediniz veya hızla devam ediyorsunuz.

Terazi
Bazı plan veya programlarınızda ilerlemek için daha fazla beklememeli gereken hamleyi yapmalı veya girişimde bulunmalısınız.

Akrep
Sezgilerinize güvenebilirsiniz. Ancak, bazı istek ve taleplerinizin yerine gelmesi için altlarını çizmek yerine, kibarca bilinir kılmanızda fayda var.

Yay
Boş konuşma veya sert çıkışlarda bulunma riski taşıyan bir gün. Sonuç getirmeyecek diyaloglara girmektense sessiz kalmak daha doğru olabilir.

Oğlak
Büyük planda köklü değişiklikler yapmanız gerekebilir. Beş aydır elinize geçen veya elinize geçmesi için çabaladığınız bilgilerin bu değişiklikler üzerinde önemli etkisi olabilir.

Kova

Yeni bir sayfa açma zamanı. Hayatınızda işlevselliği kalmamış veya belli amaçlarınıza hizmet etmediğini düşündüğünüz şeylerden kurtulmak istiyor olabilirsiniz.

Balık
Çalışma arkadaşlarınız, meslektaşlarınız veya işbirliği içinde olduğunuz kişiler çok fazla konuşuyor olabilir. Bu durumu fark etmemiş gibi davranıp herkesin sakinleşmesini beklemeniz yararınıza olur.

Yazarın Tüm Yazıları