Kendi adını verdi ve utandı

Güncelleme Tarihi:

Kendi adını verdi ve utandı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 16, 2014 10:35

Bolt, kendisine sorulan ‘2008 Olimpiyatları’nın en başarılı ismi kimdir’ sorusuna verdiği yanıt sonrasında utandı.

Haberin Devamı

Dünyanın en spekteküler ve en çok tanınan iki atleti Usain Bolt ve Michale Phelps, daha önce hiç konuşmadıklarını hatta karşılaşmadıklarını bile açıkladılar. Dünyanın en hızlı adamı olarak bilinen Jamaikalı sprinter Usain Bolt, bir röportajı sırasında kendisine sorulan “2008 Olimpiyat Oyunları’nın en başarılı sporcusuydu. Bu kim” sorusuna tereddüt etmeden ‘Usain Bolt” yanıtını verdi. Ancak sunucu kendisine cevabın yanlış olduğunu “Hayır, Michael Phelps” sözleriyle aktarınca Bolt, ““Evet, Phelps” dedi.

8 ALTIN ALAN BİRİSİNE ANCAK SAYGI DUYARSINIZ

Kendisinin daha önce dünyanın en iyi yüzücüsü ve olimpiyat tarihinin en çok madalya alan sporcusu olan Phleps’le hiç bir araya gelmediğini belirten Bolt “Olimpiyat Köyü’nde bile karşılaşmadık. Canlı olarak hiç yarışını izlemedim ama televizyondan tabii ki izledim. Onunla tanışmak harika olurdu” dedi. Yüzme sporunun çok zor olduğunun altını çizen dünyanın en hızlı adamı “Eğer biri çıkıp Olimpiyatlar’da 8 altın madalya alıyorsa, bu şaka değildir. Buna ancak saygı duyabilirsiniz” ifadelerini kullandı.

DÜNYANIN EN HIZLI ADAMIYLA TANIŞMAK HARİKA OLUR
Michael Phelps de daha önce hiç Bolt’la karşılaşmadığını belirtip “Normalde Olimpiyatlar sırasında bazı sporcuları görüp yanından ‘merhaba’ der ve geçersiniz. Ama Bolt’la bu bile olmadı. Ben de dünyanın en hızlı adamıyla tanışmayı çok isterim. O gerçekten de çok iyi bir atlet. Sonuçta dünyanın şu an en hızlı sporcusu. Daha başka ne söylenebilir ki” diye konuştu. Bu ikilinin yakın zamanda bir araya gelmesi bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!