Yayaların arasına daldı

Güncelleme Tarihi:

Yayaların arasına daldı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2014 01:24

Ankara'da yoldan çıkan bir otomobilin önce kaldırımda yürüyen yayalara, ardından park duvarına çarpması sonucu 1 kişi öldü, 2'si ağır 6 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

Kaza, önceki gün saat 23.30 sıralarında Altındağ, Atatürk Bulvarı, Ankara Radyosu önünde meydana geldi. Kızılay'dan Ulus istikametine seyreden 06 V 1114 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini yitirmesiyle yoldan çıktı. Orta refüjü aşan ve karşı şeridi de geçen otomobil, kaldırımda yürüyen yayalara çarptı. Araç, Cumhuriyet Parkı duvarına çarparak durabildi. Kazada, araçta bulunan iki kişi ile 4 yaya yaralandı. Aracın çarptığı yayalardan biri havalanıp 4 metre ileriye, parkın içine düştü.
Olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. İlk tedavileri olay yerinde yapılan yaralılar ambulanslarla en yakın hastanelere kaldırıldı. Parkın içine düşen yaralı, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Araçta bulunan 2 kişinin ise durumlarının ağır olduğu öğrenildi. Kazayı haber alan yaralı yakınları olay yerine geldi. Sinir krizine giren şahısları çevredeki vatandaşlar ve polis ekipleri güçlükle sakinleştirdi.
Maddi hasar oluşan araç, çekici vasıtasıyla bulunduğu yerden kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!