LÖSEV bin kişi arıyor

Güncelleme Tarihi:

LÖSEV bin kişi arıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2014 01:24

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV), açılacak olan Onkoloji Kenti ve Onkoloji Hastanesi’nde istihdam edeceği yaklaşık bin personel arıyor.

Haberin Devamı

İncek’te yapımına 2 yıl önce başlanan LÖSEV Onkoloji Kenti ve Lösante Küçük Büyük Hastanesi’nde 250 yataklı tamamı tek kişilik hasta odaları, 12 adet ameliyathane, 4 adet radyoterapi ünitesi, 85 yataklı yoğun bakım, bin 500 metrekarelik tam donanımlı acil servis ve yine bin 500 metrekarelik bilimsel araştırma laboratuvarları yer alıyor. İçerisinde, kemik iliği nakli ünitelerinden yoğun bakımlara, kök hücre banka ve laboratuvarlarından oyun odalarına, yüzme havuzundan hobi evlerine kadar her şeyin yer aldığı bu proje hizmete girdiğinde hem çocuklara hem de büyüklere sağlık hizmeti verecek. Hastanede yüzde 50’si çocuk, yüzde 50’si de büyüklere hizmet verecek, bunların da yüzde 50’si lösemi ve onkoloji yüzde 50’si de onkoloji dışı hastalıkları tedavi edecek.

Haberin Devamı

HER DALDA HİZMET

Hastanede göz, kadın doğum, üroloji, anestezi, yeni doğan, genel cerrahi, dahiliye, çocuk ve çocuk yan dal hastalıkları, estetik cerrahi ve dermatoloji, fizik tedavi, spa, masaj ve rehabilitasyon gibi pek çok dalda hizmet verilecek.

Doktor, hemşire, eczacı, hasta danışmanı, güvenlik, aşçı, garson, temizlik ve ulaşım elemanı, yönetici gibi görevler için bin kişiden fazla takım arkadaşı arayan LÖSEV, başvuruları kabul etmeye başladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!