Kendisini muayene ettirmek istiyorum

Güncelleme Tarihi:

Kendisini muayene ettirmek istiyorum
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2014 01:24

Aylin Nazlıaka’nın iddialarına yanıt veren Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Yeni hiçbir şey yok. Sadece laf gevelemiş. Elimde rapor olabilmesi için kendisini muayene ettirmem lazım” dedi. Gökçek, su fiyatlarını dengelemek adına ‘halk su’ gibi bir firma kuracaklarını da söyledi.

Haberin Devamı

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka’nın dün TBMM’de Ankara şebeke suyu ile ilgili yaptığı açıklamalara cevap verdi.

Gökçek, “Herhangi bir şey söylememiş zaten. Yeni hiçbir şey yok. Sadece laf gevelemiş. Bana yardımcı olması lazım. Elimde rapor olabilmesi için kendisini muayene ettirmem lazım. Aylin Hanım’a rica edin. Benim doktoruma kendisini muayene ettirmek istiyorum. Sudan mı değil mi ona göre cevap vereceğim” dedi.

SÖYLEDİKLERİNE KARGALAR GÜLER

Nazlıaka’nın elinde rapor olmadan kanaat sahibi olduğunu dile getiren Gökçek, “Kendi kendini ele veriyor. Raporum yok ama bu sudan oluyor. Bunu nereden ispat ediyorsun. Ankara’da akredite olan tek kuruluş ASKİ. Akredite olan bir kuruma güvenmiyorsun. Yanlış bir rapor verecek olursan akreditasyonun iptal olur, yalancı konumuna düşersin. Böyle bir şey yapar mı bir kuruluş. Bunun söylediklerine kargalar bile güler. Tabipler Odası Başkanına soruyorlar ‘Elinizde sudan olduğuna dair bir rapor var mı’ diye. Hayır yok. Yok da ne konuşuyorsun, koca tabipler odası başkanısın. Niye atıyorsun. Bizim suyumuzda iğne ucu kadar hata olacak olsa bu odalar hemen gider onu alırlar elli yere kontrol ettirip öyle çıkarlar” dedi.

Haberin Devamı

‘HALK SU’ KURACAĞIZ

Kaynak suyuyla ilgili olarak Büyükşehir Belediyesi olarak bir çalışmaları olduğunu belirten Gökçek, şöyle devam etti:

“Ankara’da nasıl halk ekmek ekmek piyasasını dengeliyorsa inşallah halk su gibi bir su da Ankara’da su fiyatlarını dengeleyecek. Biz buna kararlıyız. O pet şişelerde birilerinin fahiş fiyatla kazanç elde etmesini arzu etmiyoruz. Depoda 1.25 TL olan su size 11 TL’ye geliyor. Yok dünyada böyle bir kâr. Utanmadan rant sağlıyor diyorlar. Nereye sağlıyorum rantı. Belediyeye sağlanan rant halka sağlanan rant değil mi. Hem ucuzlatmak hem de kâr edip bunun belediyeye kalması halka hizmet değil mi. Bunlar gerçekten adlarında halk adı taşıyan bir parti ama halkla zerre kadar ilgileri yok.”

Haberin Devamı

İadei ziyaret

Gazze bombardımanında yaralanan ve GATA’da tedavi gören 12 yaşındaki Madleen Abu Taweelah, daha önce kendisini ziyaret eden Başkan Melih Gökçek’e iadei ziyarette bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!