Üniversiteden öğrencilere oryantasyon günleri

Güncelleme Tarihi:

Üniversiteden öğrencilere oryantasyon günleri
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2014 16:15

Kayseri Melikşah Üniversitesi’nde yeni kayıt olan öğrenciler ve akademisyenlere yönelik Oryantasyon Günleri düzenlendi.

Haberin Devamı

Etkinliğe Melikşah Üniversitesi Mütevelli Heyeti üyesi Nurettin Okandan, Rektör Prof. Dr. Mahmut D. Mat, fakülte dekanları, akademisyenler, öğrenciler ve velileri katıldı. Rektör Prof. Dr. Mahmut Mat organizasyonda öğrencilere seslenerek şöyle dedi:

"Sizlere üniversitemizden umduğunuzdan çok daha fazlasını bulacağınızı söylemek istiyorum. Sizler için en iyi ders ortamlarını, çalışma ortamlarını ve laboratuvarları hazırladık. Dünyanın ve ülkemizin en iyi üniversitelerinden mezun olmuş olan bilim insanlarından akademik bir kadro oluşturduk. Sizlere yeni eğitim öğretim döneminde başarılar diliyorum."

Melikşah Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyesi ve Kayseri Sanayi Odası Meclis Başkanı Nurettin Okandan da yaptığı konuşmada şunları söyledi:
"Eğitim hayatınızda hayallerinizi gerçekleştirmek adına uzun bir hazırlık süreci sonunda, geleceğinize yönelik en önemli kararı vererek öğrencisi oldunuz. Aramıza hoş geldiniz. Melikşah Üniversitesi ülkemizin en önemli ticaret ve sanayi merkezlerinden biri olan Kayseri’de hayırsever iş adamlarımız tarafından kurulan ve sürekli olarak desteklenen bir eğitim kurumu.”

Haberin Devamı

Program açılışından sonra öğrenciler kendi fakültelerinin dekanlarıyla biraraya gelerek, fakülteleri hakkında bilgi aldı ve merak ettikleri soruları fakülte dekanlarına yönelttiler. Oldukça heyecanlı oldukları gözlenen öğrencilere, kazandıkları bölümlerde okuyan üst sınıf öğrencileri de yardımcı olarak yönlendirmelerde bulundu.

Öğrenciler, bugün başlayan ve yarına kadar devam edecek olan programda, etkinlikler, spor aktiviteleri, seminer ve oturumlarla kampüs hayatının bir provasını yapma imkanı bulacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!