Okulda ders kitabı, camide kırbaç

Güncelleme Tarihi:

Okulda ders kitabı, camide kırbaç
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2014 15:11

Yeni eğitim yılının ilk gününde dünyanın farklı bölgelerinden gelen dayak haberleri şoke etti. Haberler her ne kadar Türkiye'den olmasa da Çin'de bir sanat öğretmeni, öğrencilerini ders kitabıyla feci şekilde dövdü. Hatta öğrencilerden birinin kafatası kırıldı. Suudi Arabistan'ın Cidde kentinde ise Kuran kursu veren hocanın öğrencileri kırbaçladığı görüntüleri olay yarattı.

Haberin Devamı

Çin’in Ankang şehrinde Lei Mingxing adlı sanat öğretmeni en büyüğü yedi yaşında olan dört öğrencisini, ders kitabıyla feci şekilde dövdüğü için polis tarafından aranıyor.



Yetkililer, sadece 22 öğrencisi olan okulun müdürü Wang Qin tarafından kanlar içinde ağlarken bulunan dayak mağduru öğrencilerden birinin kafatasının kırıldığını açıkladı.

Okulda ders kitabı, camide kırbaç


Polis şefi Deng Mingshan konu ile ilgili yaptığı basın açıklamasında öğrencileri dövdükten sonra motosikleti ile kaçan Lei’nin ormanlık arazide saklandığına inandıklarını açıkladı.

Okulda ders kitabı, camide kırbaç


Polis şefi, "Boş şarap şişeleri ve motosiklet izleri bulduğumuz ormanlık arazinin çevresini sardık. Öğrenciler Lei’nin saldırıyı neden gerçekleştirdiğini bilmediklerini söyledi. Öğretmen onları ofisine çağırmış ve hiçbir açıklamada bulunmadan saldırmış” dedi.

Okulda ders kitabı, camide kırbaç

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!