Aziz Yıldırım: Konu Fenerbahçe olunca...

Güncelleme Tarihi:

Aziz Yıldırım: Konu Fenerbahçe olunca...
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2014 14:49

Fenerbahçe Koleji arazisinin ellerinden alınmak istendiğini belirten başkan Aziz Yıldırım, “Biz 20 yıldır burada kiracıyız. 20 yılın sonunda Türkiye’de gelenektir; her şey uzatılır. Ama Fenerbahçe geldiği zaman bu olay tersine işliyor. Ama ne pahasına olursa olsun burayı alacağız” dedi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Koleji’nin yeni yıl açılış töreninde konuşan kulüp başkanı Aziz Yıldırım, kolej arazisinin ellerinden alınmak istendiğini belirterek, “Ne pahasına olursa olsun bu araziyi satın alacağız” dedi. Yıldırım, şunları söyledi:

“GÜNAYDIN DEMEYİ BİLE UNUTACAĞIZ”

"Hepinize günaydın! Çünkü memleket de öyle bir hale geldi ki artık günaydın demeyi bile unutacağız. 10 yıl önce 2003 yılında başlayan Fenerbahçe eğitim kurumları süreci bugün tavan yapmıştır. Büyümesi için elimizden geleni yapıyoruz. Ancak burada sizlerin bilmesi gereken konu var… Bu arazi ve okulun olduğu kısımlar bütün binaların hepsi Fenerbahçeliler tarafından yapılmıştır. 20 yıllığına devletten kiralanmıştır.

“GELENEKLER BİLE BOZULUR”
20 yılın sonunda Türkiye’de gelenektir; her şey uzatılır. Ama Fenerbahçe geldiği zaman bu olay tersine işliyor ve burayı 20 yıl doldurmadan müracaat etmemize rağmen, kendi ihtiyaçlarında kullanacakları için Fenerbahçe Spor Kulübü’ne vermediler. Bunun üzerine Sayın bakan ve yetkililer ile görüşmeler yaptık. Hepsinin söylediği ’bu okul bize lazım, Fenerbahçe’yi ne yapacağız.’

“NE PAHASINA OLURSA OLSUN, ALACAĞIZ”

Sonuçta geldiğimiz nokta; bu okulun arazisi ve binaları ile beraber satışının yapılmasını sağlamaktı. Ve bunu sağladık. Bu okul için 50 trilyon lira bu arazi için fiyat biçtiler. Bunu ödeyeceğimizi de beyan ettik. Buna göre ihale hazırlıkları ve kulübe göre düzenlemeler yapıldı, ama gene vazgeçtiler, emirler büyük yerlerden geldi. Şimdi duyduğumuza göre 70 trilyona ihale vereceklermiş. Bunu kaç milyon dolar ve YTL’lere çıkarsalar da burası Fenerbahçe’nindir, biz ne olursa olsun, alacağız. Bu böyle bilinsin. İnsanları ve burada okuyan genç çocuklarımızı da üzmenin de alemi yok. Doğru olanı bu ülkede vicdan sahibi yürekli insanlar varsa burada yerine getirmelidir.

Haberin Devamı

Aziz Yıldırım: Konu Fenerbahçe olunca...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!