Fenerbahçeli futbolcuların Messi isyanı

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçeli futbolcuların Messi isyanı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2014 14:22

Sabah yumurta akı ve süt, öğle sebze çorbası, haşlanmış patates ve portakal, akşam yeşil sebze ve beyaz et yiyen Fenerbahçeli futbolcular, günde 7-8 bardak su içiyor. Maç öncesi de muz yiyor... Başkan Aziz Yıldırım'ın "Güreşçi gibi futbolcu istemiyorum" sözleri üzerine Sarı-Lacivertli kulüpte yeni bir diyetisyen göreve başladı. İlk iş olarak futbolculara "Messi diyeti" uygulayan diyetisyenin hazırladığı menü ise futbolcuları adeta çileden çıkarttı.

Haberin Devamı

Kahvaltıda; yumurta akı ve süt, öğle yemeğinde; sebze çorbası (zerdeçal, biber, kişniş ve zencefil içeren), haşlanmış patates ve portakal, akşam yemeğinde ise; yeşil sebzeler ve beyaz et (Balık/Karides/Tavuk) içeren menü futbolcuların keyfini kaçırdı. Göreve başlayan diyetisyenin, "Messi diyeti" olarak bilinen diyeti futbolculara sunduğu maçlardan önce de oyunculara mevsim meyvelerinin servis edildiği öğrenildi.

"GÜÇSÜZ KALIYORUZ" İSYANI
Takvim Gazetesi'nin haberine göre; Lif içeriği yüksek şeker oranı az olan muz, mango ve elma yenmesi tavsiye edilen diyette ayrıca günde 7-8 bardak da su takviyesi yapılıyor. Futbolcuların, bu diyet yüzünden güçsüz kaldıkları ve kırmızı et yiyememekten şikayetçi oldukları ise gelen bilgiler arasında. Fenerbahçe teknik heyetinin de diyetisyenlerle koordineli olarak çalıştıkları ve yağ ölçümlerinden sonra yemek menülerinin zamanla değişeceği ifade edildi.

Haberin Devamı

FAZLA KİLOLULARA UYGULANIYOR!
F.Bahçe'nin yeni diyetisyeni, takımda fazla kilolu oyunculara diyeti uyguluyor. Kilo olmaya müsait oyuncular da bu diyeti uyguluyor. Şu anda takımda özellikle tecrübeli kaleci Volkan Demirel ve Moussa Sow bu diyeti harfiyen uygulayanlar arasında.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!