2015 kış aksesuar trendleri

Güncelleme Tarihi:

2015 kış aksesuar trendleri
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2014 13:57

2015 kış aksesuarlarında eski trendleri yeniden yorumlayan tasarımlar ve taze trendlerle karşılaşıyoruz. İşte 2015 kış aksesuar trendleri!

Haberin Devamı

Aksesuar trendlerinde dikkatimizi çeken ilk nokta mücevherlere verilen oversize formlar oldu. Aksesuarlardaki stil değişimi yüzüklerden başlayarak kolye ve küpelere uzanır. Özellikle aksesuarlarda gözümüze çarpan canlı renkler ve parıltılı dokular havalı ve hoş parçalar ortaya çıkarıyor.

Chanel'de ise ağır, metalik parçalar öne çıkarken Christian Dior defilesinde bu parçaların daha renkli ve süslü versiyonlarını görüyoruz. Abartılı derecede ağır takılara Vivienne Westwood defilesinde rastlarken, daha uzun ve oversize yorumlarını Versace defilesinde ve Lanvin'de görebiliyoruz. Celine ise büyük ve sallantılı küpelere odaklanıyor.

2015 kış aksesuar trendleri


Sallantılı kolyeler neredeyse tüm moda evlerinin koleksiyonlarında yer alıyor. En başarılı sallantılı kolye tasarımlarını Lanvin'de görüyoruz. Ünlü marka sallantılı kolyeleri basit ve minimalistik bir yorumla ele alıyor ve tasarımlara büyük objeler ekliyor.

Haberin Devamı

Roberto Cavalli ve Reed Krakoff metalik sallantılı kolyelerin parlak taşlarla süslendiği tasarımları görüyoruz.

2015 kış aksesuar trendleri


Defilelerde gözümüze çarpan bir diğer takı tasarımıysa "Choker" denilen tasma kolyeler. Metalik , plastik , parlak , parıltılı ve mücevher işlemeli tasarımları görebiliyoruz.

Giambatyista Valli ve Versace tasma stili kolyeleri zincirlerle kombinliyor. Fendi defilesinde ise kürklü tasma kolyeler ön plana çıkıyor.

2015 kış aksesuar trendleri


Deri parçalar 2015 kış aksesuarlarına damga vuruyor. Deri, kıyafetler kadar aksesuarlarda da son derece etkili ve stil sahibi tasarımlar ortaya çıkarıyor.

Fendi defilesinde sergilenen muhteşem deri bileklikler, kombinlerde doğal ve çok yönlü bir stil ortaya koyuyor. Deri parçalara ek olarak kullanılan kürk detaylar aksesuarların görünümünü hareketlendiriyor.

Haberin Devamı

Fendi'ye ek olarak Cynthia Rowley defilesinde kullanılan renkli kalın deri bileklikler ön plana çıkan parçalar arasında.

2015 kış aksesuar trendleri


Geçtiğimiz sezon köprücük kemiği hizasındaki altın zincirler en çok kullanılan kolye modellerinden biriydi. 2015 Kış sezonunda ise uzun zincir kolyeler dikkatimizi çekiyor.

Vivienne Westwood ve Roberto Cavalli defilelerinde kullanılan uzun zincir kolyeler metalik, plastik, deri, tahta ve kumaş gibi materyallerle kombinleniyor.

2015 kış aksesuar trendleri

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!