Bodrum kazığını onlar da tattı

Güncelleme Tarihi:

Bodrum kazığını onlar da tattı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 16, 2014 01:23

BODRUM’da arkadaşları Salih Güney ve Ahu Tuğba’yı davet ettiği beach clupta, 3 kadeh yerli içkiye 530 TL hesap geldiğini ileri süren Banu Alkan, "Odalarının gecelik fiyatları bin ila 10 bin euro arasında olan beach cluptaki fiyata itiraz edip, ’sanatçı indirimi’ istedik. Hesabı 200 TL’ye çektiler, sanırım adımızı kullanarak reklam yapmak istiyorlar" dedi.

Haberin Devamı

Arkadaşları Salih Güney ve Ahu Tuğba ile Bodrum’daki Göltürkbükü’ndeki bir hotelin içindeki beach cluba giden Banu Alkan, çıkışta hesap şoku yaşadı. Bodrum’dan İstanbul’a dönen ve DHA muhabirine telefonda bilgi veren Alkan, şunları anlattı:

Bodrum kazığını onlar da tattı

"Arkadaşlarımı davet ettiğim için hesabı ben ödemek istedim. Üç kadeh yerli içki içtik, 530 TL hesap geldi. İtiraz edip ’sanatçı indirimi’ istedik. Hesabı 200TL’ye çektiler, sanırım adımızı kullanarak reklam yapmak istiyorlar. ’Odaların geceliği 1000-10 bin dolar arasında değişen bir tesiste konaklayan insanlara göre o fiyat normal olabilir. Ama bizler bu ülkenin değerli sanatçılarıyız. Prens, prensesler gibi mal varlığımız yok. O nedenle bizi de aynı ölçüde görmeyin’ dedik sağolsun yardımcı oldular, şu anda yoldayım İstanbul’a dönüyorum."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!