"Pirelendik" iddiası

Güncelleme Tarihi:

Pirelendik iddiası
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2014 01:24

İZMİR'in Karabağlar İlçesi Bahçelievler 372 sokaktaki Akasya parkı çevresindeki apartmanlarda oturan vatandaşlar parkta hayvanseverlerin baktığı kediler yüzünden parkı, evlerini saran pirelerden hem kendilerin hem de çocukların etkilendiğini ve vücutlarında pire ısırıkları oluştuğunu öne sürdü.

Haberin Devamı

Akasya Parkı çevresinde oturanlanlarla, bir grup kedisever arasında pire tartışması çıktı. Geçtiğimiz hafta aynı park çevreside oturan hayvanseverler bazı kişilerin pire şikayeti üzerine parkın ilaçlandığını, bu nedenle birçok kedinin öldüğünü söyleyip tepki gösterdi. Bir hafta sonra bu kez kediler ve pirelerden şikayet edenlerden açıklama geldi.

Pirelendik iddiası

Evlerinin önündeki parkta çok sayıda kedinin hayvanseverler tarafından bakıldığını fakat bu kedilerin aşıları ve bakımlarının yapılmadığı için insan sağlığı için riski taşIdığını önesüren mahalle sakinleri yetkililerin bu konuya önlem almasını istedi "Evimizden çıkmaya korkar olduk" dedi.

Haberin Devamı

Pirelendik iddiası

DEFALARCA DİLEKÇE VERDİK
Oturdukları binaların önünde bakılan kedilerin ve yuvalarının kaldırılması için defalarca dilekce verdiklerini dile getiren Mehmet Kardiya fakat sürekli hayvanseverlerin karşı eylemleri ile karşılaştıklarını belirterek, "Kedilerden kaynaklanan pireler bir çok kişiyi ısırdı. Mahalle sakinleri arasında kedi tüyü alerjisi olanlar da var. Çocuklar da aynı durumda. Belediye gelip parkı ilaçladı. Fakat bu kez hayvanseveler kedilerin ilaçlama ile öldüğü iddialarında bulundu. Fakat böyle bir durum asla söz konusu değil. Şov yapıyorlar. İstediğimiz kedilerin buradan toplanıp başka bölgelere gönderilmesi" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!