Apple Watch'un en müthiş özellikleri

Güncelleme Tarihi:

Apple Watchun en müthiş özellikleri
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2014 12:09

Apple'ın gelecek yıl piyasaya süreceği akıllı saati Apple Watch nasıl olacak? Gerçekten beklediğimize değecek mi? İşte Apple Watch'un en müthiş 15 özelliği...

Haberin Devamı

CEO Tim Cook 9 Eylül'de firmanın ilk akıllı saati olan Apple Watch'u iPhone 6 ve iPhone 6 Plus ile birlikte tanıttı. 2015'in başlarında piyasaya çıkması beklenen bu baştan çıkartıldı saat için henüz kesin bir tarih verilmiş değil. 349$ dan başlayacak fiyatlarla satışı gerçekleşecek olan saatin 38mm ve 42mm'lik iki boyutu olacak. 11 farklı saat görünümü ile beraber kombinasyon yapmak, kullanım alanınıza göre seçmek için yüzlerce kordon ve saat gövdesi seçeneğiniz olacak. Birçok özelliği arasından en dikkat çekici olan 15 tanesini sizler için araştırdık ve bu yazıda derledik, topladık.

İLETİŞİM

Dijital Dokunma

Haberin Devamı

Bu özellik Apple'ın iletişime sınıf atlatan bir özelliği. Çok az emek harcayarak arkadaşlarınıza çizdiğiniz şekilleri gönderebilirsiniz. Saatiniz sizi küçük titreşimlerle uyaracak şekilde tasarlandı. Lansmanında kullanılan kalp ritmi gönderme olayı sevdiklerinize aranızda mesafe ne olursa olsun sıcak bir bağlantı kurmanızı sağlayacaktır. İşinizle ilgilenirken sevdiğinizin gönderdiği ritm, birden saatinizde titreşim olarak sizi uyaracak ve bu da sizi o iş yükünün altında mutlu edecek, kafanızı dağıtmanızı sağlayacaktır.

Hareketli Emoji

Gülme, ağlama, göz kırpma, dil çıkarma gibi ifadeleri göstermek istediğiniz zaman kullandığınız iconlar artık hareketli. Eğlencenin tadını çıkarın.

Gelen Aramaları ve Mesajları Alma

iPhone 5 dahil daha üst modellerde bu özelliği kullanmanız mümkün. ( Halen 4 serisi kullananlar için kötü haber.)

Mesajları Analiz Etme

Gelen mesajları analiz ederek sizin için hızlı ve hazır cevap seçenekleri sunar. (Türkçe'yi destekleyecek mi bilinmez.)

WalkieTalkie

Artık sadece çocukların kullandığı bir oyuncak değil. Saatinizde bulunan mikrofon ile diğer kullanıcılara hızlı sesli mesaj gönderebilirsiniz.

Wi-Fi

Eh bi zahmet!

Yazının devamı için tıklayın.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!