Şampiyonlar Ligi'nde perde açılıyor

Güncelleme Tarihi:

Şampiyonlar Liginde perde açılıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2014 10:51

UEFA Şampiyonlar Ligi heyecanı yarın oynanılacak olan maçlarla başlıyor.

Haberin Devamı

Avrupa'nın liglerinde en başarılı 32 takımının mücadele edeceği Şampiyonlar Ligi grup maçların da ki heyecan 10 Aralık 2014 tarihine kadar devam edecek. 32 takımın 8 grupta mücadele edeceği Şampiyonlar Ligi'nde grup maçları sonunda, tüm gruplarda 1. ve 2 . sırada olan takımlar bir üst tura çıkarken 3. sırada tamamlayan takımlar 2014-15 UEFA Avrupa Ligi son 32 turuna dahil olacaktır. 2014/2015 UEFA Şampiyonlar Ligi Finali ise Almanya'nın Berlin Olimpiyat Stadı'nda oynanacaktır.


GALATASARAY İLK MAÇINDA ANDERLECHT İLE KARŞILAŞACAK
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu ilk maçında yarın Belçika'nın Anderlecht ekibini konuk edecek. Sarı-kırmızılı takım, seyircisi önünde oynayacağı karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak Devler Ligi’ne iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor. Türk Telekom Arena'da saat 21.45'te başlayacak maçı Macar hakem Istvan Vad yönetecek. UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'ndaki diğer karşılaşmada ise Alman ekibi Borussia Dortmund, İngiliz temsilcisi Arsenal ile karşı karşıya gelecek.

Galatasaray'ın Anderlecht ile karşılaşacağı Şampiyonlar Ligi'nde tamamı TSİ 21.45'te başlayacak ilk hafta maç programı şöyle:


16 Eylül Salı
Juventus-Malmö
Olympiakos-Atletico Madrid
Real Madrid-Basel
Liverpool-Ludogorets
Benfica-Zenit
Monaco-Bayer Leverkusen
Borussia Dortmund-Arsenal
Galatasaray-Anderlecht

17 Eylül Çarşamba
Bayern Münih-Manchester City
Roma-CSKA Moskova
Ajax - Paris Saint-Germain
Barcelona-APOEL
Maribor-Sporting Lizbon
Chelsea-Schalke 04
Athletic Bilbao-Shakhtar Donetsk
Porto-BATE Borisov

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!