Sözleşme yoksa Sneijder de yok

Güncelleme Tarihi:

Sözleşme yoksa Sneijder de yok
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2014 09:00

Fenerbahçe ve Bursaspor maçlarından sonra Eskişehirspor karşılaşmasında da oyundan alınan Hollandalı yıldızın, 2016’da bitecek mukavelesinin uzatılmamasını kafasına taktığı ve bu nedenle performansının düştüğü belirtildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe ile yapılan TFF Süper Kupa maçından sonra ligdeki Bursaspor ve Eskişehirspor karşılaşmalarında da ikinci yarıda kenara alınan Wesley Sneijder’in oyundan çıkarken Teknik Direktör Prandelli’nin uzattığı eli sıkmayarak direkt soyunma odasına gitmesi gündemdeki yerini koruyor.

Milliyet'in haberine göre; Hollandalı yıldızın sinirli hali dikkatlerden kaçmazken, performansının düşmesinde ise sözleşmesinin bir türlü uzatılmamasının etkili olduğu belirlendi.

Babası ve menajer ortağının yaz döneminde 2 kez İstanbul’a gelerek Başkan Ünal Aysal’la görüşmesine karşın yeni sözleşme yapılması konusunda ağır hareket edilmesinin Sneijder’in keyfini kaçırdığı ifade edildi.

Takımda Muslera, Burak ve Selçuk’la yapılan uzun süreli sözleşmelerin ardından Dünya Kupası’nda yıldızını parlatan Sneijder de 2016’da bitecek mukavelesinin uzatılmasını istemişti. Inter’den 7.5 milyon euroya transfer edilen ve yıllık 3.2 milyon euro garanti paraya oynayan tecrübeli futbolcu, Cim-Bom’la sözleşme yaparken 3.9 milyon euro da imza parası almıştı.

Haberin Devamı

Maç başı ücretlerle birlikte Galatasaray’dan yıllık 5 milyon euro kazanan Wesley Sneijder’in zam istemesi Başkan Ünal Aysal ve kurmaylarını kara kara düşündürüyor.

Galatasaray’ın Hollanda’lı yıldızı Wesley Sneijder, transfer olduğu 2013 tarihinden bu yana 41 maça çıktı. 30 yaşındaki yıldız 15 defa ağları havalandırdı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!