Eşini bıçaklayarak öldürdü, yengesini yaraladı

Güncelleme Tarihi:

Eşini bıçaklayarak öldürdü, yengesini yaraladı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2014 07:58

Eskişehir'de Ramazan D. adlı çiftçi, bir süre ayrı yaşayıp tekrar barıştığı eşi 38 yaşındaki Şeker D. ile kendilerini barıştıran ağabeyinin boşandığı eşi 39 yaşındaki Saliha U.'yu bıçakladı. Çeşitli yerlerinden yaralanan 2 kadın birinci kat penceresinden apartman bahçesine atlayıp yardım istedi. Gelen ambulanslarla hastaneye kaldırılan yaralılardan Şeker D. kurtarılamayarak öldü. 2 kadını yaraladıktan sonra yalın ayak evden kaçan Ramazan D. de 155 Polis imdat hattını arayarak "Eşimi bıçakladım. Sıhhiye kavşağındayım gelin beni teslim alın" dedi.

Haberin Devamı

Olay, gece saat 01.00 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgilere göre, çiftçilikle uğraşan Ramazan D. ile eşi Şeker D. arasında evde tartışma çıktı. Ramazan D. önce eşi Şeker'i göğsünden ve çeşitli yerlerinden bıçakladı. Ramazan D. daha sonra evde misafir olarak bulunan ağabeyinin boşandığı eşi Saliha U.'yu 5 yerinden bıçakladı. 2 kadın, kurtulmak için oturdukları apartmanın birinci kat penceresinden bahçeye atladı. Sürünerek çıktıkları sokakta bağırarak yardım isteyen kadınları gören vatandaşlar, durumu polise ve 112 Acil servise bildirdi. Bu sırada şüpheli Ramazan D. ise evden yalın ayak kaçtı.

KALDIRILDIĞI HASTANEDE ÖLDÜ

Kısa sürede olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri yaralılardan Şeker D.'yi Yunus Emre Devlet Hastanesine, Saliha U.'yu ise Eskişehir Devlet Hastanesi'ne götürdü. Şeker D. acil serviste doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamayarak öldü. Saliha U. ise Eskişehir Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalenin ardından durumunun ağır olması nedeniyle Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi'nde sevk edilerek tedavi altına alındı. Saliha U.'nun hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

"GELİP BENİ TESLİM ALIN"

Eşini öldürüp ağabeyinin boşandığı eşini de ağır yaralayan Ramazan D. evden kaçtıktan kısa süre sonra 155 Polis İmdat hattını arayarak "Eşimi bıçakladım. Sıhhiye kavşağındayım. Gelip beni teslim alın" dedi. İhbar üzerine söz konusu yere polis ekipleri sevk edildi. Gelen polislere teslim olan Ramazan D. kelepçe takılarak gözaltına alındı.

Eşini bıçaklayarak öldürdü, yengesini yaraladı

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü, şüpheli Ramazan D.'nin sorgulamasının tamamlanmasından sonra adliyeye sevk edileceğini bildirdi.

Bu arada ölen Şeker D.'nin arkadaşları, "Şeker bir süre önce Ramazan'dan ayrı yaşamaya başladı. Ancak boşanmamışlardı. Araya Ramazan D.'nin ağabeyi Sabri D.'nin eski eşi Saliha U. girdi ve onları barıştırdı. Şeker ile Saliha bir temizlik şirketinde çalışıyorlardı" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!