Sıfır pozisyon sıfır olay

TRABZONSPOR’un maça, özellikle ilk 10-15 dakikalık dilimde çok daha baskılı başlayacağını düşünüyordum.

Haberin Devamı

Ama tam tersi oldu. Trabzonspor, Fenerbahçe’ye hem top, hem de saha kontrolünü bıraktı. Buna da ‘oyunu kendi alanında kabul etmek’ denir. Vahid Hoca ısrarla Salih’ten orta saha yaratmaya çalışıyor! Bunca transferler içerisinde bir de oyun kurucu düşünseydi keşke... Hocam olmaz.. Fazla ısrarcı olma bu konuda... Trabzonspor’un geleceğiyle oynama..

YUSUF OYNAMALI

YUSUF Erdoğan’ı bu takımdan kesen Vahid Hoca’ya, sahayı dikine kateden bir oyuncuyu neden oynatmadığını sormak gerekir..
Kanatlar da dün Fenerbahçe karşısında hiç kullanılmadı. Trabzonspor yeni transferleriyle rakibi için tam bir kapalı kutu! Fenerbahçe kime karşı nasıl önlem alacağını bilemedi. Waris ve Yatabare gibi yeni transferleri tam olarak kimsenin izlememesinin avantajıyla oyuna cesaretli hazırlayabilirdi takımı Vahid Hoca..

TEBRİKLER...

Haberin Devamı

TÜRKİYE’de birçok insanın sürekli olarak olay çıkardığını düşündüğü Trabzonspor taraftarını, dün akşamki gibi, aslında sadece takımını destekleyen “Gerçek Trabzonspor taraftarı” görüntüsü için tebrik etmek istiyorum.
Türk futbolunun, böyle maçlara ve böyle güzel atmosferlere çok ihtiyacı var. Stadyuma gelen bordo mavili taraftarlar, futbolumuz adına bazı güzellikleri çok iyi sergiledi. Yalnızca takımlarını desteklediler.

MAÇIN 3 GÜZELLİĞİ

1-Sadece takımını destekleyen Trabzonspor taraftarı.
2-Profesyonelce mücadele eden 22 futbolcu.
3-Hiçbir olaya müsade etmeyen orta hakem Fırat Aydınus ve ekibi.


Yazarın Tüm Yazıları