İki hafta da hesap mı sorulur

Güncelleme Tarihi:

İki hafta da hesap mı sorulur
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2014 00:47

G.SARAY Arena’da Eskişehir’le 0-0 berabere kaldı, maç sonu ortalık Özkan Olcay’ın demeci nedeniyle karıştı... Sarı kırmızılıların 2. başkanı, Prandelli ve ekibini açık şekilde eleştirdi. Hem Florya, hem de yönetim hayrete düştü. Olcay bu açıklamasıyla, kurmayları da ters köşeye yatırdı. G.Saray 2. Başkanı’nın, bu çıkışı yapacağı konusunda Ünal Aysal ve idarecilerin bilgisi yoktu. Anderlecht maçı öncesinde, “Beraberliğin sorumlusu teknik ekibimiz, kendileri ile görüşeceğiz” diyen Özkan Olcay, bir anlamda “Hesap soracağız” mesajı verdi.

Haberin Devamı

Dün, Florya’da bulunan kulüp yetkilileri, Özkan Olcay’ın sözlerini gazete manşetlerinde görünce gözlerine inanamadı. Bir de bu ifadelerin basın açıklamasında geçtiği öğrenilince Florya’ya, “Olacak iş değil. Daha 2. hafta ve Anderlecht maçı öncesi bu ifadeler nasıl kullanılır” tepkisi hakim oldu. Teknik heyet ve futbolcuların da epey tadı kaçtı.

Başkan Ünal Aysal, ısrarlı sorular üzerine yakın çevresine, “Bu yönetim kurulunun ortak fikri değil. Özkan Bey şahsi düşüncelerini belirtmiş” dedi. Yönetimden birçok isim de, Olcay’a tepkiliydi. Ortak yorum şu oldu; “Bazı şeyler düşünülür ama söylenmez. Hayret ettik ve üzüldük. Bu Özkan Olcay’ın kendi fikri. Takımın zamana ihtiyacı var.”

Özkan Olcay ne demişti?

“MAALESEF başarılı bir maç çıkardığımızı söyleyemeyeceğim. İki takım da beraberliğe razıydı, maç da öyle bitti. İsteksiz, keyifsiz ve golsüz bir karşılaşma izledik. Daha fazla birşey söylemek istemiyorum. Bunun sebeplerini bilmesi gereken teknik sorumlularımız var. Kendileri ile görüşeceğiz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!