"Her şeyi tek tek anlatacağım"

Güncelleme Tarihi:

Her şeyi tek tek anlatacağım
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2014 23:00

TRT Spor’da yayınlanan Futbol Arenası’nın daimi yorumcuları Erman Toroğlu ve Sergen Yalçın, Trabzonspor-Fenerbahçe maçını değerlendirirken, gündemdeki diğer konulara ilişkin çarpıcı yorumlar yaptılar..

Haberin Devamı

“MARKA DEĞERİ ASFALTTA!”

TOROĞLU: Marka değeri asfaltta, yerden kazıyoruz! Ama bu vatandaşlar ama hala sahnede. Bugün İlhan Cavcav enteresan şeyler söyledi ve doğruydu da...
YALÇIN: Türkiye'de oturan tek şey menajerlik sistemi oldu. Millet nereden nasıl götüreceğini planlamanın peşinde.

“DÖRT YERİN AVUKATI DA AYNI ADAM..”

YALÇIN: Herkes gemisini yürütmeyi öğrenmiş… Transferlerle ilgili, federasyonla ilgili… Bunları açacağım yakında. Neler olduğunu tek tek anlatacağım.
TOROĞLU: Bir avukat vardı; TFF'nin avukatıydı… Aynı zamanda futbolcunun ve antrenörün de avukatıydı. Sen böyle bir ülke gördün mü? Yıllarca yapıldı bunlar. Dört grubun da avukatlığını bir büro yapar mı?

“YÖNETİCİLER SUSTU, MAÇ NORMALE DÖNDÜ”

TOROĞLU: Fenerbahçe 60-70'ten sonra düşüyor. Emenike sahada yoktu bugün. Sow var mı? En son Diego ile kavga ettiler, daha da ederler. Fener şu anda iyi ışık vermiyor. Trabzonspor'a bakıyorum, bir şeyler değişirse iyi takım olur.

YALÇIN:
Şu anda en iyi takım Beşiktaş.
TOROĞLU: Helva gibi maçtı… Maç bitti herkes ‘Allah'a şükür’ dedi. Trabzon seyircisine haksızlık yapıyoruz. Fener maçlarını bu hale getirenler yöneticiler oldu. Onlar sustu maçlar normale döndü

Haberin Devamı

“ADAM YERİNE KOYMADIKLARIMIZ DERS VERDİ”

YALÇIN: İzlanda'ya 3-0 yenildik ortalık yıkıldı. Biz acaba hem ülke hem lig seviyesinde gerçekten kendimizi gördüğümüz yerde miyiz? Türkiye Ligi'ne baktığımız zaman biz bu seviyelerde değiliz.
TOROĞLU: Ben de koymuyorum ama koyan yalakalar var.
YALÇIN: Senin adam yerine koymadığın İzlanda bize futbol dersi verdi. Ligimizin seviyesi yok, kaliteli değil. Bizdeki futbolcuları Avrupa'ya gönder, buranın ancak 4'te 1'ini alır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!