Fenerbahçe böyle karşılandı

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe böyle karşılandı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2014 19:18

Sarı lacivertli takım, Trabzonspor maçını oynayacağı Hüseyin Avni Aker Stadı’na giderken, bordo mavili taraftarların protesto gösterileriyle karşılaştı.

Haberin Devamı

Trabzonspor ile karşılaşacak Fenerbahçe Futbol Takımı’nı taşıyan otobüs Hüseyin Avni Aker Stadı’na, üzerinde herhangi bir yazı bulunmayan düz beyaz renkli bir otobüsle geldi. Otobüs stada yöneldiği anda önüne çıkan bir Trabzonspor taraftarı, “Türkiye’nin yüz karaları” yazılı bir pankart açtı. Bordo mavili bir başka taraftar da otomobilinin üzerine, 2010-2011 sezonuna ithafen bir kupa koyup bordo mavi flamayla süsledi.



BİR KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Hüseyin Avni Aker stadında zorlu karşılaşma öncesi polis bir kişiyi gözaltına aldı. Fenerbahçe kafilesinin stada girişi sırasında otobüse pet şişe attığı öne sürülen bir taraftar Trabzon Emniyet Müdürlüğü Spor Büro ekipleri tarafından gözaltına alındı. B.A. adlı taraftar Trabzon Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

AKYAZI PROTESTOSU

Yapımı devam eden Akyazı Spor Kompleksi’ne Recep Tayyip Erdoğan adının verilmesini protesto eden bir grup Trabzonspor taraftarı, öğleden sonra Trabzon caddelerinde yürüyüş yapıp slogan attı.

Haberin Devamı



Fenerbahçe böyle karşılandı


Fenerbahçe böyle karşılandı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!