24’üncü ameliyata para yetişmedi

Güncelleme Tarihi:

24’üncü ameliyata para yetişmedi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 16, 2014 01:18

17 yıl önce temizliğe gittiği evde düşüp omurgası 3 parçaya ayrılan 45 yaşındaki Kaya Hanım Ağa, 23 kez ameliyat oldu. Ağrıları halen dinmeyen Hanım Ağa, 24’üncü ameliyatı için gereken 7 bin 500 TL’yi bulamadığı için çaresizce bekliyor.

Haberin Devamı

Geçirdiği bir kazada omurgası kırılan ve 17 yılda 23 kez ameliyat olan 45 yaşındaki Kaya Hanım Ağa, bir kez daha bıçak altına yatacak.

Ameliyatının devlet hastanelerinde yapılmadığı için özel bir hastanede gerçekleştirilmesi gerektiğini belirten Hanim Ağa, 24’üncü ameliyatı için gereken 7 bin 500 TL’yi bulamadığını ve çaresiz kaldığını söyledi. Eşinin emekli maaşıyla zor geçindiklerini anlatan Hanım Ağa, şunları anlattı:

AĞRILARIM DİNMİYOR

“1997 yılında temizliğe gittiğim evde düşüp, belimi kırdım. Omurgam üç parçaya bölündü ve tedavi için bugüne kadar 23 kez ameliyat oldum. Ama bu operasyonlar ağrılarımı dindirmeye yetmedi, vücuduma takılı bir çiple yaşamak zorunda kaldım ama artık o da yeterli olmuyor. Ağrılarımın dinmesi için tekrar ameliyat olmam gerekiyor.

Haberin Devamı

KIVRANARAK UYANIYORUM

Bu ameliyat devlet hastanelerinde yapılmıyor, özel bir hastanede yapılıyor. Tedavi sürecimde tedavi masrafları sebebiyle maddi olarak da yıprandık. Eşimin emekli maaşı da kredi borçları ve ev kiramıza gidiyor, bize 190 TL kalıyor. 60 yaşındaki eşim inşaatlarda günü birlik çalışarak karnımızı doyurmaya çalışıyor. Geceleri rahat uyumak istiyorum, acı içinde kıvranarak uyanıyorum. Normal bir insan gibi yaşamak istiyorum. Hayırseverlerden yardım bekliyorum.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!