Teröre taviz vermeyiz

Güncelleme Tarihi:

Teröre taviz vermeyiz
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2014 01:35

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar’a resmi ziyareti öncesi Atatürk Havalimanı’nda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Erdoğan şunları söyledi:

OBAMA’NIN IŞİD PLANI

Sayın Kerry zaten açıklamaları yaptı. Bölgedeki her türlü terör hareketine karşı Türkiye’nin hassasiyetini, kendileri ile paylaştık. Ve bu konuda zaten ülkemizde de malum belli terör örgütleri ile bir mücadelemiz var. Ama bölgede de bir çok terör örgütlerinin farkındayız. Bunlara karşı da özellikle Türkiye olarak hassasiyetlerimiz devam ediyor. Gerek yabancı savaşçılar konusunda olsun gerekse ülkemizdeki terör örgütü mensupları ile ilgili çalışmalar olsun bütün bunlardaki hassasiyetimizi bundan sonra da devam edecek. Müttefiklerimizle olan dayanışmamız bundan sonra da yine devam edecektir.

HİLAF-I HAKİKAT

Suriye ve Irak’taki bu son gelişmelerde de bunu son NATO zirvesinde gerek başkan Sayın Obama ve diğer ülkelerle de bu hassasiyetimizi paylaşarak bu görüşmeleri yaptık. Temenni ederim ki burada atacağımız adımlarla özellikle insani yardım konusunda bazı gazetelerde çıkan yalan yanlış haberleri paylaşmamız mümkün değil. Bu uluslararası hüviyetteki özellikle bazı yazılı ve görsel medyadaki yayınlar tamamen hilaf-i hakikattir , böyle bir şey söz konusu değil. Türkiye’nin teröre karşı tutumu bellidir ve bundan taviz vermesi de mümkün değildir.”


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!