Arda Turan attı Real yıkıldı

Güncelleme Tarihi:

Arda Turan attı Real yıkıldı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2014 22:54

İspanya Birinci Futbol Ligi’nin 3. haftasındaki derbi maçta Atletico Madrid, ezeli rakibi Real Madrid’i deplasmanda 2-1 yenerken, galibiyet golü Arda Turan’dan geldi.

Haberin Devamı

Santiago Bernabeu Stadı’ndaki karşılaşmaya iyi başlayan Atletico, 10. dakikada Tiago’nun kafa vuruşuyla 1-0 öne geçti. Real, 26’da süper yıldızı Cristiano Ronaldo ile skoru 1-1’e getirdi.

Oyuna yedek başlayan ve 61. dakikada Gabi’nin yerine karşılaşmaya dahil olan Arda Turan, 76. dakikada sağ kanattan yapılan Juanfran’ın yaptığı ortayı mükemmel bir vuruşla ağlara gönderdi. Kalan dakikalarda Real Madrid skoru dengelemek için büyük çaba gösterdi ancak Atletico sahadan 2-1 galip ayrılmayı başardı.

Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone, cezası nedeniyle karşılaşmayı tribünden izledi. Bu sonuçla Atletico, 111 yıllık tarihinde ilk kez Real Madrid’i üst üste iki kez deplasmanda yenmeyi başardı.

Bu skorun ardından Atletico puanını 7 yaptı ve 2. basamağa oturdu. Real Madrid ise 3 hafta sonunda 3 puan alarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. La Liga'nın 4. haftasında Real Madrid deplasmanda Deportivo ile karşılaşacakken, Atletico Madrid ise evinde Celta Vigo'yu konuk edecek.

Haberin Devamı


Arda Turan attı Real yıkıldı


Arda Turan attı Real yıkıldı


Arda Turan attı Real yıkıldı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!