Okul müdürü, harç karıp duvar ördü

Güncelleme Tarihi:

Okul müdürü, harç karıp duvar ördü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2014 13:33

Zonguldak Merkez Anaokulu’nda uyum eğitimi başlamasına rağmen bahçede çevre düzenleme çalışması yapılması dikkat çekti. Okul Müdürü 42 yaşındaki Adem Kaptan, tek başına harç yapıp çocuklara oyun ve eğitim alanları oluşturmaya çalıştığını söyledi.

Haberin Devamı

12 yıllık eğitimci Adem Kaptan, okul öncesi eğitim gören 150 öğrencinin gelişim özelliklerine uygun çalışmalarını, kendilerini ifade edebilmelerini sağlayan eğitim ortamları oluşturmak için okul bahçesinde çevre düzenlemesi yapıyor. Kaptan’ın, tek başına sırtında çimento torbası taşıyıp harç yaparak ve duvar örerek yaptığı çalışmaların son bölümü uyum eğitiminin başladığı haftaya kalınca öğrenciler sıkıntı yaşadı. Okul müdürünün el arabasıyla harç taşıyıp duvar ördüğü bahçede çocuklar ise oyun oynadı.

Okul müdürü Adem Kaptan, "Çocuklarımızın daha iyi, kaliteli eğitim almaları için bu eğitim ortamlarını oluşturmaya çalışıyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız burada kaliteli iyi bir eğitim alırlar, bu mutluluk da bize yeter" dedi.

Gençliğinde inşaatlarda çalıştığını ve velilerin de bu durumu olumlu karşıladığını belirten Kaptan, "Bir okul müdürünün çimento, tuğla taşıyıp harç yapmasının bana dönüşleri olumlu. Veliler tabi ki mutlu oluyor. Çünkü alışık olmadığımız bir durum" diye konuştu.

Haberin Devamı

Kaptan, okulun çevre düzenlemesini kendisi yaparak 2 bin 500 lira tasarruf sağladığını da söyledi.





Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!