Moda festivalinin yıldızı Türk modacı Olcay Krafft oldu

Güncelleme Tarihi:

Moda festivalinin yıldızı Türk modacı Olcay Krafft oldu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2014 11:31

ALMANYA'nın Köln ketinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen moda festivaline bu yıl Türk modacı Olcay Krafft çevre dostu 'Yeşil Koleksiyonu'ndaki tasarımlarıyla damgasını vurdu.

Haberin Devamı

Köln'de modacıların yoğun olarak bulunduğu Pfeilstrasse'deki etkinlikte cadde boydan boya kırmızı halıyla kaplandı, çeşitli müzik grupları sahne aldı ve

Moda festivalinin yıldızı Türk modacı Olcay Krafft oldu
modacılar kurulan sahnede tasarımlarını sergilediler. Sıra Türk modacı Olcay Krafft'a geldiğinde ise beyaz sahne halısı yeşil renk ile değiştirildi ve gösteri başladı.

Türk modacının ekolojik kumaş ve doğaya zarar vermeyen boyalardan hazırlanmış, çocuk işçi çalıştırmayan ülkelerdeki firmalardan seçilip özenle hazırlanmış elbiseleri ile sahneye çıkan modeller büyük alkış aldı. Bu caddeye yeni taşındığını ve bu etkinliğin kendisi için iyi bir şans olduğunu belirten Krafft, “Bugün burada hem eğlendik hem de koleksiyonumuzu tanıtma fırsatı bulduk. Doğa dostu ürünlerden oluşan ve Yeşil Koleksiyon ismini verdiğim tasarımlarıma gösterilen ilgiden çok memnun oldum” dedi.

Düzenlenen etkinliğe Köln ve çevresinde tanınan moda ve sanat çevresinden önemli isimler de katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!