Trabzonspor'dan Akyazı Tesisleri isim tartışması hakkında açıklama

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspordan Akyazı Tesisleri isim tartışması hakkında açıklama
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2014 11:23

Trabzonspor, Akyazı Spor Kompleksi'nin adının değiştirilmesiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, "İsim hakkı ile ilgili tasarruf yetkisi, yalnızca Trabzonspor Yönetim Kurulu'na aittir" ifadelerine yer verdi. Öte yandan Trabzonspor Başkan Yardımcısı Uzunay, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükcüoğlu'nu eleştirerek, "Tüm sorunları hallettiniz de bir tesislerin adı mı kaldı?" dedi.

Haberin Devamı

Trabzonspor yönetimi, Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin Akyazı Spor Kompleksi'nin adını, "Recep Tayyip Erdoğan Gençlik ve Spor Kompleksi" olarak değiştirme kararı alması üzerine kulübün internet sitesinde sert bir açıklama yayınladı. Açıklamada şu görüşlere yer verildi:

"Trabzonspor'a ait olan ve hali hazırda inşaatı süren Akyazı Stadyumu ve Spor Kompleksi'nin isim hakkı, Trabzonspor Kulübü için önemli bir gelir kaynağıdır. İsim hakkı ile ilgili tasarruf yetkisi de yalnızca Trabzonspor Yönetim Kurulu'na aittir. Trabzonspor Yönetim Kurulu, isim hakkı ile ilgili çalışmalarını titizlikle sürdürmektedir."


"CUMHURBAŞKAŞKANIMIZIN İSMİNİ KENDİ BİLGİSİ VE İZNİ OLMADAN GEÇİRMENİN UYGUNSUZ OLDUĞUNU"
Yönetimin açıklaması şöyle devam etti:

"Böylesi önemli bir müsabaka öncesinde, Akyazı Spor Kompleksi'ni Trabzonspor'a kazandıran Sayın Cumhurbaşkanımızın ismini, kendi bilgisi ve izni olmadan bu projede geçirmenin uygunsuz ve zamansız olduğunu düşünmekteyiz. Kaldı ki Sayın Cumhurbaşkanımız, teşrifleri ile onurlandırdıkları Akyazı Kompleksi'nin temel atma töreninde, 'Kompleksin adını Trabzonspor kamuoyu belirlesin' diyerek konuya net bir şekilde nokta koymuştur. Trabzonspor sevdalılarının bu konu ile ilgili farklı açıklamalara itibar etmemesini rica ederiz."

Haberin Devamı


GÜMRÜKÇÜOĞLU'NA ELEŞTİRİ
Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ali Uzunay, sosyal medya hesabı üzerinden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu eleştirdi, "Sayın Gümrükçüoğlu, Trabzon'daki tüm sorunları hallettiniz de, bir tesislerin adının konması mı kaldı? Trabzonspor ona yakışan bir isim bulur" dedi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!