Melekler ve Beki İkala Erikli

Birkaç defa size meleklerle ilgili yazılar yazdım. Meleklerin ve Beki’nin hayatıma nasıl girdiklerini anlattım.

Haberin Devamı

Aslında Beki hayatıma girdi, melekler zaten hepimizin hayatında varlar, sadece onlarla iletişime geçme yolunu bilmiyoruz, o kadar.
Ben ağır bir hastalıktan sonra Beki’yle tanışmıştım (daha önce okumayanlar için tekrar yazayım.)
Sonrasında bazı mucizeler yaşadım. Meleklerden ne zaman yardım istesem hep yüzümde bir gülümsemeyle sonuçlandı.
Sizlerin çoğunuzun da Beki’nin özellikle ilk kitabı olan Meleklerle Yaşamak’ı okuduğunuzu biliyorum. Bana o kadar çok e-posta yolladınız ki, sayısını hatırlayamıyorum.
Sonra bir gün bir dükkanın önünde nefes almak için durdum. Kafamı kaldırdım, dükkanın adı Angel’dı (melek). Resmini çekeyim dedim, sonra bir yazıma koydum o fotoğrafı. Ardından bir okurumdan e-posta geldi: “Şaka mı, korkutmak için mi yaptın?”
Ne yaptım acaba dedim, fotoğrafa baktım ve kanatları gördüm.
Neyse... Artık bazı sorularınız beni aşıyor, o nedenle Beki’yi yakalamışken sizin adınıza ona sorular sordum, buyurun okuyun.
Beki, melekler ve seninle ilgili yazdığım yazılardan sonra herkes meleklere ilgi duymaya başladı. İlk kitabın Meleklerle Yaşamak’tan sonra herkes mucizelerden bahseder oldu. Kitabın basım sayısı uçmuş, biraz anlatsana.
- Meleklerin varlığını her zaman biliyorduk; bilmediğimiz şey şuydu: Allah’ın izniyle meleklerden yardım istediğimizde mucizeler yaşayabiliyoruz! Allah her şeye kadir, onun sevgi elleri olan melekler de öyle... Melekler yanımızdalar ama biz onlardan yardım istemeden onlar bize yardım edemiyorlar çünkü özgür irademize müdahale etme hakları yok. Bu bilgi benim hayatımı değiştirdi. Mucize üstüne mucize yaşayınca yazmaya karar verdim. Yaşadıklarımı Meleklerle Yaşamak kitabımda yazınca da benim gibi yüzbinlerce insanın hayatı değişti. İnsanlar kitabı birbirlerine hediye etmeye başladılar sonra...
Beki herkesin bir meleği var mı?
- Hepimizin bize yardım etmek üzere bekleyen en az iki meleği var.
Senin ya da başkasının hiçbir seansına katılmasam, yazdıklarını okumasam meleklerle bağlantıda olamaz mıydım?
- Olurdun. Aslında sana doğruyu, sevginin yolunu fısıldayan iç sesin, rüyalarında mesaj veren parçan, senin meleklerin... Bunun farkına varmak önemli. Biraz yüreğimizin sesini dinlemeyi öğrenmek... İşte o ses, meleklerimizin sesi. Çoğumuz bu sesi dinlememeyi öğrendik, zihni dinliyoruz.
Kitaplarının içine CD’ler koymanın sebebi ne?
- Seminerlerimde, bireysel çalışmalarımda meleklerin mesajlarını almayı, onların şifasıyla hayatımızı şifalandırmayı öğretiyorum. Bunlar çok yoğun çalışma ve eğitimler, bu nedenle herkese, her yere ulaşmak mümkün değil. CD’ler sayesinde okurlarım bireysel çalışmalara gelmeden de meleklerin şifasını yaşayabiliyor, onların mesajlarını alabiliyor. Her kitabın yanındaki CD’nin ayrı bir amacı var. Meleklerle negatif enerjilerden arınmak için Meleklerle Yaşamak El Kitabı’nın yanında bir arınma CD’si var. Melekleri duymak, onları hissetmek isteyenler için de Koruyucu Meleğinizle Buluşun adlı kitabın yanında başka bir CD verdik. “Tekrar tekrar neden aynı şeyleri yaşıyorum?” dediğimiz konular ise daha derin bir şifa gerektiriyor. Bu konuların kökeni geçmişimizde çünkü. Bireysel çalışmalara gelemeyenler için de o çalışmaların oldukça benzerini Meleklerle Geçmişi Şifalandırın adlı kitabın CD’sinde verdim.
Kuran-ı Kerim’de melekler için neler yazıyor?
- Melekler tüm kutsal kitaplarda geçiyor; hem de pek çok kez... Meleklere inanmak, imanın şartlarından biri. Melek, Arapça’da Allah’ın mesaj vereni demektir.
Tüyler, bozuk paralar, devamlı aynı rakamları görmek... Bunlar ne ifade ediyor? Mesela ben bir aralar sürekli ne zaman saate baksam 11:11, 22:22, 13:13 gibi rakamlar görüyordum.
- Melekler bize her an sevgi işaretleri gönderir, her an doğru yolu fısıldar. Art arda gördüğümüz sayılar, tüyler, yerde bulduğumuz metal paralar, meleklerin sevgi işaretleridir. Örneğin 1 sayısı “düşüncelerini temiz tut, düşüncelerinle yaratıyorsun”, 2 “meleklerin seninle”, 3 “aydınlanmış üstatlar seninle çalışıyor” anlamına gelir.
Melekleri hayatımıza nasıl sokabiliriz? Onlarla nasıl iletişime geçebiliriz?
- Çok uzun anlatmam gerekir ama kısaca, meleklerden her konuda yardım isteyebileceğimizi hatırlamak bence en önemli konu. Onlar yanı başımızdalar, zorlandığımız her konuda bizlere yardım etmek, yaşamımızı kolaylaştırmak, bize mutluluk vermek için tek bir sözümüzü bekliyorlar. Bir park yeri bulmaktan yaptığımız işe kadar her konuda meleklerden yardım isteyebiliriz. Melekler her konuda bize yol gösterirler ve yolları her zaman sevginin yoludur. Aslında her an fısıldarlar bize doğru yolu, iç sesimiz meleklerin sesidir. Herhangi bir konuda meleklerin rehberliğini almak için “Allah’ım, meleklerim, lütfen bana bu konuda çok net bir mesaj verin. Rehberliğinizi açık ve net bir şekilde anlamamı sağlayın” deyin. Sonra da art arda gelen mesajlara, işaretlere açın kendinizi. Ayrıca melek kartlarını kullanarak da meleklerden mesaj alabiliriz.
Yeni kitabın dün çıktı; Bolluk Bereket... Biraz bahseder misin?
- Bolluğun, bereketin doğuştan hakkımız olduğunu ve bereketi, parayı kazanmaya ihtiyacımız olmadığını yazdım kitapta. Allah sınırsız, O’nun bereketi de sınırsız. Tek yapmamız gereken bereketimizin önündeki kendi engellerimizi kaldırmak. Çocukken para ile ilgili büyüklerden öğrendiklerimiz; “para kirlidir”, “fazla para helal kazanılmaz” gibi inançlarımız parayı bizden uzaklaştırıyor. Kitaptaki örneklerle ve CD’lerdeki çalışmalarla bu tarz düşüncelerimizin farkına varmamızı sağlıyorum önce. Sonra da onları tek tek düzeltmeyi. Bir de çoğumuzun parayla ilgili blokajları var; bunlar bilinçaltımızda, geçmişten gelen engellerimiz. Aslında çok daha iyi yerlerde olabilecekken yerimizde sayıyoruz mesela. Ya da hep aynı kısır döngüde buluyoruz kendimizi. Para geliyor ama geldiği gibi gidiyor ya da bir yerlerde hep bir tıkanıklık var... Kitap parayla ilgili bu blokajları fark etmenizi sağlıyor. Sonra da CD’deki çalışmayla ve meleklerle bu konuları tek tek şifalandırabiliyorsunuz.
İşe yarıyor mu peki?
- Hem de nasıl! Bir okurum bana çalışmadan sonra maaşına 1,500 lira zam yapıldığını anlattı.
Bereketin meleği hangisi?
- Başmelek Ariel, ondan da bolluk ve parayla ilgili her konuda yardım isteyebiliriz.
Teşekkürler Bekiciğim...

Yazarın Tüm Yazıları