Sarıyer Belediye Başkanı oğlunu evlendirdi

Güncelleme Tarihi:

Sarıyer Belediye Başkanı oğlunu evlendirdi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2014 10:51

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'in jeofizik mühendisi oğlu Çağlar Genç ile meslektaşı Meltem Celayir'in nikah şahitliğini yaptı. Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz'ün kıydığı nikahta, evlilik cüzdanını "Yuvayı dişi kuş yapar" diyerek geline teslim etti.

Haberin Devamı

Sarıyer Belediye Başkanı oğlunu evlendirdi
Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'in oğlu Çağlar Genç ile Meltem Celayir, Sarıyer Bahçeköy’de bulunan Bahar Country’de düzenlenen düğün töreniyle evlendi.

MUHARREM İNCE'NİN KATILACAĞI AÇIKLANMIŞTI AMA GELMEDİ

Konukları, Dürdane-Şükrü Genç ile Fikriye- Lütfü Celayir çiftleri karşıladı. Düğüne, CHP Genel Başkan Yardımcısıları Akif Hamzaçebi, Bülent Tezcan, Veli Ağbaba, Genel Sekreter Gürsel Tekin, milletvekili Oktay Ekşi ve PM üyesi Tuncay Özkan, İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, işadamı Abdurrahim Albayrak ile bini aşkın davetli katıldı. Daha önce düğüne katılacağı açıklanan CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce ise törene katılmadı.

Haberin Devamı

NİKAHI KIYMADI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Prof. Dr. Fethi Orak, Hatice Yuvacı, Ayşe Akdoğan ve Celalettin Yuvacı'nın da şahitlik yaptığı törende konuşan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, belediye başkanı olmanın ötesinde bir baba olmanın gururunu yaşadığını belirterek, "Sayın Genel Başkanım, Genel Başkan Yardımcılarım, sevgili dostlar hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Bize mutluluk getirdiniz. Bu akşam nikahı ben kıymayacağım. Bu görevi, bir dostuma, Kartal Belediye Başkanı sevgili Altınok kardeşime teslim ediyorum" dedi.

Haberin Devamı

Nikahı kıymak üzere kürsüye gelen Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz de "Sayın konuklar 2000 yılında benim kızım Zeynep telefon etti 'Baba karnım ağrıyor' diye. Ben de o zaman Kartal SSK Hastanesi'nde Genel Cerrahım. 'Kızım gel bakayım' dedim. Apandisit. Yatırdık, ameliyat ettim. Şükrü'ye sordum 'Niye nikahı kıymıyorsun' diye. Demek ki ameliyattan daha zor bir işi bana verdi" dedi.

''AYAĞINA BASMASINA İZİN VERİYOR MUSUN''

Nikah işlemine geçen Altınok Öz gelin Meltem Celayir'e, "Kimsenin etkisi altında kalmadan, kendi isteğinizle Çağlar'la evlenmeyi kabul ediyor musunuz?" sorusuna, "Evet" yanıtı aldı. Bu kez damat Çağlar Genç'e dönerek, "Efendim ben erkek tarafıyım. Torpil yapacağım şimdi, Çağlar kardeşim kimsenin etkisi altında kalmadan, anne ve babanın etkisi altında bilhassa kalmadan Meltem Hanım'ın ayağına basmasına izin veriyor musun?" diye sordu.

Haberin Devamı

Çağlar Genç de "Hadi bassın bari" yanıtını verdi sonra da "Ama bileğime bastı" diye espri yaptı. Konukların ''Evet'i duymak istiyoruz'' uyarısı üzerine, damat da "Evet" diye bağırdı. Bunun üzerine Altınok Öz de "Türk örf ve adetlerine göre gelin hanım damadın ayağına basmıştır efendim, arz olunur" dedi. Başkan Öz, şahitlere de sorduktan sonra nikahı kıydı.

''YUVAYI DİŞİ KUŞ YAPAR''

Gelin ve damat ve şahitlerin imzaları sonrası evlilik cüzdanını alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Efendim, sizlere ömür boyu mutluluklar diliyorum. Baba çok heyecanlıydı ama damat daha da heyecanlı, öyle anlaşılıyor. Aile cüzdanını evin hanımına vereceğiz. Yuvayı dişi kuş yapıyor. Hayırlı, uğurlu olsun. Tekrar ömür boyu mutluluklar diliyorum" diyerek evlilik cüzdanını geline verdi.

Haberin Devamı

Kılıçdaroğlu daha sonra Mustafa Sarıgül'le birlikte düğünden ayrıldı.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!