Centilmenlik için fair play ligi geliyor

Güncelleme Tarihi:

Centilmenlik için fair play ligi geliyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2014 00:39

Yeni ligde futbolcusundan taraftarına, başkanından yöneticisine kadar herkes ödüllü centilmenlik yarışına girecek.

Haberin Devamı

İSTANBUL’da dün gerçekleştirilen Kulüpler Birliği toplantısı TFF Başkanı Yıldırım Demirören’in de katılımıyla yapıldı ve mali tablolar masaya yatırıldı. Toplantıda flaş bir karar da çıktı. Toplantı sonunda yeni bir lig olan “Fair Play Ligi’nin kurulması kararlaştırıldı...
Bu ligde taraftarından futbolcusuna ve başkanına kadar futbolun tüm bileşenleri yer alacak. Bu ligi kazanan büyük bir para ödülü alacak. Toplantıda 16 kulüp başkanı, taraftar, futbolcu ve yöneticilerin futbola yakışır şekilde davranması konusunda bir fikirbirliğine vardı. Kulüpler, “Futbol programları bitti, sponsorlar kaçtı, futbol bitti yani artık sona geldik” görüşünde birleşti.

“İleriye bakmak zorundayız”

TÜRKİYE Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, “Türk futbolu haftalık değil daha ileriye bakarak değerlendirme yapmalı. Her şey diyaloglar ile düzelecek. Buna artık mecburuz” dedi.

Haberin Devamı

Mali olarak katı tedbirler alacağız

KULÜPLER Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ, kulüpler adına düzeltmemiz gereken işler var. Öncelikle mali konuları rayına oturtup, devamlılık sağlamalıyız” dedi. Dünkü toplantıda İlhan Cavcav’ı Onursal Başkan seçtiklerini ifade eden Gümüşdağ, “E-Bilet ve Passolig uygulanacak” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!