İlhan Cavcav: Kazık yemenin yaşı yok

Güncelleme Tarihi:

İlhan Cavcav: Kazık yemenin yaşı yok
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2014 18:12

36 yıldır Gençlerbirliği Kulübü’nün başkanlığını yapan 79 yaşındaki İlhan Cavcav, menajerlerden dert yandı: “Kulüplerimiz artık menajerlerle iş yapmasınlar. Bir menajer bana inanılmaz kazık attı. Yaşlı olmamız öpülmemize engel değilmiş!”

Haberin Devamı

Süper Lig kulüplerinden oluşan Kulüpler Birliği Vakfı, bugün İstanbul’da toplanırken, vakfın onursal başkanı İlhan Cavcav yaptığı konuşmayla toplantıya damga vurdu. 36 yıldır Gençlerbirliği Kulübü Başkanlığı yapan Cavcav, toplantıya katılan kulüp yöneticilerine, menajerlerle iş yapmamalarını istedi. 79 yaşındaki Cavcav bu düşüncesinin nedenini de şöyle açıkladı: “Menajerler bizi soyuyor. Hem futbolcudan hem kulüpten para alıyorlar. Bir menajer bana inanılmaz kazık attı. Bu iş yaşa bakmıyor. Yaşlı olmamız öpülmemize engel değilmiş!”

PASSOLİG VE E-BİLET’TEN DÖNÜŞ YOK
Öte yandan Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ, toplantının ardından önemli açıklamalarda bulundu. Passolig ve E-Bilet uygulamalarından geri dönüş olmayacağını vurgulayan Gümüşdağ, “Passolig ve E-Bilet mutlaka uygulanacak. Mali olarak daha katı tedbirler alacağız. Futbolun geleceği için düzeltmemiz gereken şeyler var” diye konuştu.

Göksel Gümüşdağ toplantıya katılan Galatasaray Kulübü yetkililerinin son dönemde yaşadıkları sıkıntıları kendilerine ifade ettiğini belirterek, “Diyalogla çözülmeyecek bir şey yok” dedi.

Sorunlarını anlatmak için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan randevu isteyeceklerini de açıklayan Gümüşdağ, Fenerbahçe Kulübü’nün toplantılara katılmaması konusunda da, “Zaman zaman devamsızlık olabilir, bugün katılım olmadı ama diğer toplantılarda mutlaka olacaktır” ifadesini kullandı. Toplantıya Fenerbahçe’nin yanı sıra Gaziantepspor ve Trabzonspor kulüpleri de katılmadı.

Haberin Devamı

İlhan Cavcav: Kazık yemenin yaşı yok

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!