"Paragöz değiliz"

Güncelleme Tarihi:

Paragöz değiliz
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2014 01:29

PINAR Karşıyaka'da yeni sözleşme konusunda yönetimle anlaşamayınca iki antrenmana çıkmayan ve ardından kadro dışı bırakılan genç pivot Egemen ile ilgili tartışmalara babası Sadık Güven de dahil oldu. 1987-89 arasında yeşil kırmızılı formayı giyen baba Güven, gelişmelerden büyük üzüntü duyduğunu belirtirken "Sosyal medyada, henüz reşit bile olmayan Egemen'i itibarsızlaştırma çabası hatta hakaretler var" sözleriyle tepki gösterdi.

Haberin Devamı

ŞUBE yönetimiyle 4 yıllık kontrat konusunda anlaştıklarını ancak ana yönetim onay vermediğini açıklayan Güven, şunları anlattı: "Yönetim her yıl kulüp lehine çıkış hakkında ısrar etti. Sözleşme imzalamadığı halde antrenmanlara katılıyordu ama son gelişmeler üzerine Yunan menajeri bunu uygun görmedi. Yüksek rakamlar alan yerli oyuncular 1 yıl sonra kaçıyor. Oğlumun alacağı parayı misliyle kulübe geri kazandırma potansiyeli var."

"BİZ paragöz değiliz. Takımda kalsın ama bazı konular garanti olsun istiyoruz. Bu sporda sakatlık riski de var. Egemen 2010'da dizinden ameliyat olup uzun bir tedavi süreci geçirdi. Oğlum Amerika'ya gitse en az 4 yıl para kazanamayacak. Hatta masraflarını ben karşılayacağım. Şu an 15 üniversiteden çok ciddi teklifler var. Ama biz Egemen’in 4 yıl kulüpte kalıp KSK’den NBA’e giden ilk oyuncu olmasını arzuluyoz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!