Kate Moss: Grup seks, Kokain ve litrelerce Wodka

Güncelleme Tarihi:

Kate Moss: Grup seks, Kokain ve litrelerce Wodka
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2014 16:24

Ünlü manken Kate Moss'un çalkantılı hayatını anlatan yeni bir kitap çıktı. Çekingen ve sakin tavırlı mankenin 90'lı yıllarda çeşitli skandallara imza attığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

"Vanity Fair" ve "New York Magazine" gibi önemli mecmualar için çalışan yazar Maureen Callahan, kaleme aldığı "Champagne Supernovas" adlı kitapta ünlü mankenin bilinmeyenlerini açığa vurdu.

UYUŞTURUCU, SEKS VE ALKOL
90'lı yıllarda değişik tarzı ile moda dünyasında yepyeni bir sayfa açan Moss, şimdi 40 yaşında. O zamanın gözde güzelleri Claudia Schiffer ve Cindy Crawford'dan çok farklı olan Moss, "Heroin Chick" tarzı ile dikkat çekti.

Callahan, 1994 ile 1998 yıllar arasında Johnny Depp ile birlikte olan Moss'un kendisini daha sonra uyuşturucu ve alkole verdiğini, hatta defilelerde bile ayık olmadığını belirtti.
Fotoğraf çekimlerinde mutlaka uyuşturucu kullanan Moss, daha sonra tedavi olduysa da uyuşturucudan hiç bir zaman kurtulamadı.

Callahan'ın iddiaları, ünlü mankenin seks hayatını da kapsıyor:
Kitaba göre Moss, arkadaşı Sadie Frost ile lezbiyen ilişkisi yaşadı, hatta Frost'un ünlü kocası Jude Law'ı da aralarına alarak grup seks yaptı. Özel partilerde ise banyo kapısının önünde durup "Sevişmek isteyen var mı" diye sordu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!