'Fenerbahçeliler'i stada alamayız'

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçelileri stada alamayız
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2014 13:21

Trabzonspor yöneticisi Köksal Sadıklar, Passolig kartı olmayan Fenerbahçeli yöneticilerin, kanun gereği Pazar günkü maça alınmayacağını söyledi.

Haberin Devamı

Passolig sistemine karşı çıkan Fenerbahçe yönetimi, Trabzon’da Pazar günü oynanacak Trabzonspor-Fenerbahçe maçını izleyememe tehlikesiyle karşı karşıya. Sarı lacivertli kulübün her maç ceza ödemeyi kabul ederek Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) bu sezon mecburi kıldığı Passolig uygulaması dışında kalan Fenerbahçe kulübü ve yöneticileri Passolig kartları olmaması halinde takımlarını deplasmanda oynayacakları maçları tribünlerden izleyemeyecekler.

Konu ile ilgili açıklama yapan Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Köksal Sadıklar, Passolig uygulamasının kanuni bir uygulama olduğunu vurgulayarak, “Bu, devletin aldığı bir karar. Trabzonspor’daki yöneticilerin Passolig kartı var. Fenerbahçeliler’in de olması gerekir, aksi halde stada giremezler. Sadece Fenerbahçe değil, hangi kulübün yöneticisi olursa olsun, stada alamayız. Yarın veya başka bir gün 'Trabzonspor Fenerbahçeli yöneticileri içeri almıyor' gibi bir durumla karşı karşıya kalmak istemiyoruz. Çünkü bu durum bizimle ilgili değil, çıkan yasayla ilgili” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!