Kıskançlık krizi yüzünden hamile eşini öldürdü

Güncelleme Tarihi:

Kıskançlık krizi yüzünden hamile eşini öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2014 13:14

ADANA'da 20 yaşındaki Burcu Çiftçi, kıskançlık nedeniyle boşanma aşamasına geldiği 5 yıllık eşi 27 yaşındaki Mehmet Çiftçi tarafından tabancayla vurularak, öldürüldü. Otopside Burcu Çiftçi'nin 4,5 aylık hamile olduğu ortaya çıktı.

Haberin Devamı


İddiaya göre; kaçarak evlilik yapan bir çocuk annesi Burcu Çiftçi, birkaç hafta önce kendisini aşırı kıskanan eşi Mehmet Çiftçi ile tartışıp, baba evine döndü. Daha önce aynı nedenle iki kez yollarını ayırmaya kalkan ve aile büyüklerinin araya girmesiyle barışan tatlı imalatçısı Mehmet Çiftçi, dün gece kayınbabasının evine gidip, yeniden barışma teklif etti. Baş başa konuşmak için evden çıkan çift, Küçükoba Mezarlığı yakınındaki tarım arazisinde dolaşmaya başladı.

BARIŞMAK İSTEMEDİ

Barışma teklifini geri çeviren Burcu Çiftçi ile Mehmet Çiftçi arasındaki tartışma bir anda şiddetlendi. Mehmet Çiftçi, belinde taşıdığı tabancayı çekip, art arda tetiğe bastı. Burcu Çiftçi, göğsüne isabet eden 3 kurşunla ağır yaralandı. Eşi ise ise olay yerinden kaçarak, izini kaybettirdi. Silah seslerini duyan vatandaşların ihbarıyla olay yerine gelen polis ekibi ve 112 Acil Servis ambulansı, kanlar içindeki Burcu Çiftçi'yi kurtarmak için seferber oldu. İlk müdahalenin ardından ambulansa konulan Burcu Çiftçi, hastaneye götürülürken yolda öldü.

Haberin Devamı

Cinayeti soruşturan polisler, olayın kıskançlık krizi nedeniyle meydana geldiğini belirledi. Üzerinden kimlik çıkmayan Burcu Çiftçi'nin yakınlarına ulaşan Cinayet Bürosu dedektifleri, cinayeti eşi Mehmet Çiftçi'nin işlediğini saptadı. Kayıplara karışan Mehmet Çiftçi'nin yakalanması için çok yönlü araştırma başlatıldı.

KIZINI ARKADAŞINA BIRAKTI

Katil zanlısı Mehmet Çiftçi'nin olaydan önce bir arkadaşının yanına gidip, dertleştiği, sohbet sırasında eşinin kendisini aldattığını anlatıp, öldürmeyi planladığını söylediği bilgisine ulaşıldı. Dedektifler, Mehmet Çiftçi ile görüşen kimliği açıklanmayan arkadaşını gözaltına aldı. Zanlının bu kişiye emanet ettiği 4 yaşındaki kızı M. Çiftçi, polisler tarafından bulunduğu adresten alınıp, yuvaya götürüldü.

4,5 AYLIK HAMİLEYMİŞ

Cesedi Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılan Burcu Çiftçi'nin 2. çocuğuna hamile olduğu anlaşıldı. Otopsisi tamamlanan Burcu Çiftçi'nin cesedi yakınlarına teslim edilip toprağa verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!