Jennifer Lopez'in ünlü modacısı İstanbul'a taşınıyor

Güncelleme Tarihi:

Jennifer Lopezin ünlü modacısı İstanbula taşınıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2014 11:39

Dünya jet sosyetesinin ünlü markası Aisha üretim üssünü Çin'den Türkiye'ye taşımaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Jennifer Lopez başta olmak üzere çok sayıda ünlüyü giydiren Aisha'nın özgün kolleksiyonun tüm tasarımları Danny Tabet'e ait. Fransa, İngiltere, İtalya, ABD, Hong Kong ve Çin sosyetesinin ünlü isimlerinin tercihi olan Aisha 10 yıldır üretim yaptığı Çin'deki atölyelerini Türkiye'ye getirmeye hazırlanıyor.

Aisha'nın kurucusu Feras Allaf Houte Couture ve abiyede yakaladıkları başarının devamı için Türkiye pazarına da girdiklerini belirterek 'Çin'deki üretimi tamamen Türkiye'ye taşımaya hazırlanıyoruz. Sadece üretimde değil, kendi markamızı çizgimizi Türkiye'ye taşımaya kararlıyız' diyor.

Jennifer Lopezin ünlü modacısı İstanbula taşınıyor

JENNİFER LOPEZ'İ GİYDİREN ADAM

Haberin Devamı

Türkiye'nin yükselen yıldızının moda dünyasını cezbettiğini söyleyen Feras Allaf'ın İstanbul hedefleri ise oldukça büyük: 'Kendi çizgimizi, markamızı bütün dünyaya İstanbul'dan dağıtmak istiyoruz. Çin'in ekonomik açıdan cazip yatırım fırsatları ilk fırsatta karlı gibi görünse de, kalıcı değil. Modanın kalbi İstanbul. Dünyanın pek çok ünlü markası için İstanbul eşsiz fırsatlar sunuyor. Burada sadece satıcı değil üretici ve kalıcı olacağız.
Aralarında Jennifer Lopez gibi ünlü isimlerin de yer aldığı çok sayıda şarkıcı ve oyuncunun modacısı olan Danny Tabet'in çizgileri jet sosyetenin tercihi olarak biliniyor.

Jennifer Lopezin ünlü modacısı İstanbula taşınıyor

ARAP PRENSESLERİNİN MODACISI

Çizgileri ve renkleriyle moda dünyasının çılgın tasarımcısı olarak bilinen Danny Tabet'in kreasyonları çok sayıda ülkenin resmi güzellik yarışmalarında kendini gösteriyor. Tabet'in Arap prenseslerinin modacısı olarak biliniyor. Aisha markasıyla Nişantaşı'nda ilk mağazasını açan moda devi şirket Danny Tabet'in tasarımlarını yakında İstanbul sosyetesinin uğrak yeri olan merkezlerde mağazalar zinciri kurmaya kararlı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!