6 ayda yaprak dökümü

Güncelleme Tarihi:

6 ayda yaprak dökümü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2014 01:01

Beykoz’da yaşlı bir ağacın devrilmesiyle ölen kuzenlerden Ayfer Ayla Bulut’un hikâyesi yürek burktu. Bulut, 6 ay önce eski eşini, 2 hafta önce de kızını kanserden kaybetmiş.

Haberin Devamı

Beykoz Korusu’ndaki çay bahçesinde önceki gün saat 16.00 sıralarında üzerlerine ağacın devrilmesi sonucu kuzeni Naime Hülya Bayrak’la (60) yaşamını yitiren emekli öğretmen Ayfer Ayla Bulut’un (66) yaşamına dair çarpıcı gerçekler ortaya çıktı. Adli Tıp’ta dün tamamlanan otopsi işlemlerinin ardından cesetleri teslim alan ailenin yanında uzun yıllar Beşiktaş Anadolu Lisesi’nde felsefe öğretmenliği yapan Bulut’un öğrencileri de vardı.

ESKİ EŞİ, SONRA DA KIZI...

Bulut, boşandığı avukat eşi Hasan Haluk Aral’ı nisanda prostat kanseri nedeniyle kaybetti. Kızı Gökçe Aral (36) ise 2 hafta önce akciğer kanserinden öldü. Bulut kızının ölümünün ardından kedisi Sofi ile birlikte Tarabya’daki evine kapandı. Dışarı çıkmak istemeyen Bulut, hayatını kaybettiği gün de kuzeni Naime Hülya Bayrak’ın ısrarıyla dışarı çıkmıştı.

Haberin Devamı

6 ayda yaprak dökümü


AKŞAMA BALIK YAPACAKTI

Bulut’un Tarabya’dan 20 yıllık komşusu İsmail Aksu, geride kalan kedisi Sofi’ye sahip çıktı. Aksu gözyaşları içerisinde, “Akşam geldiğinde balık pişirecektik. Onun planlarını yapıyorduk. Sonra ölüm haberi geldi” dedi. Ayfer Ayla Bulut bugün Zincirlikuyu Camisi’nde düzenlenecek törenin ardından Kilyos Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

SAHİBİ AĞIR YARALI

Kazada ağırlı yaralı olarak Paşabahçe Devlet Hastanesi’ne kaldırılan çay bahçesinin sahibi Suzan Özpeynirci ise ilk tedavinin ardından Kartal’da özel bir hastanede beyin ameliyatına alındı.

Herkes topu birbirine atıyor

ÇAY bahçesinin işletmecileri ağacın çürük olduğunu yetkililere defalarca ilettiklerini fakat önlem alınmadığını iddia etmişti. Beykoz Belediyesi ise ağaçların bakımından İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) sorumlu olduğunu söyledi. İBB yetkilileri de topu Orman İşletme Müdürlüğü’ne attı. Orman İşletmeleri Müdürlüğü yetkilileri ise “Koru içerisinde bulunan ağaçlardan İBB sorumludur. Yerel belediyeler de bu alanlarda işlem yapamaz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!