Neuer itiraf etmekten kaçındı

Güncelleme Tarihi:

Neuer itiraf etmekten kaçındı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2014 13:26

FİFA 2014 Dünya Kupası final maçında, Higuain'ı cezaalanı içinde sakatlayan Manuel Neuer, pozisyonun penaltı olup olmadığıyla ilgili yorum yapmaktan kaçındı.

Haberin Devamı

ALMANYA'nın 13 Temmuz'da Brezilya'da Arjantin ile oynadığı ve 1-0 galip geldiği FİFA 2014 Dünya Kupası final maçında, Higuain'ı cezaalanı içinde sakatlayan Manuel Neuer, pozisyonun penaltı olup olmadığıyla ilgili yorum yapmaktan kaçındı.

Manuel Neuer verdiği bir röportajında pozisyonu detaylı olarak anlatırken 'Sen olsan penaltı verir miydin' sorusunu ise cevapsız bıraktı. Maç 0-0 devam ettiği sırada gelişen Arjantin atağında rakibinin üzerine zıplayan ve sakatlanmasına yol açan Neuer, pozisyon ile ilgili ilk kez konuştu. Neuer “Elbette onu gördüm. Benim için önemli olan önce topa dokunmuş olmam. Onun sakatlanmasını elbette istemezdim. Sonradan, pozisyondan dolayı Higuain'in canının yandığını öğrendim. Ancak onun canının acımasını hiç istemezdim” dedi.

Maç 0-0 devam ederken hakem pozisyona penaltı kararı verse belki de atılacak gol sonrası Almanya yerine Arjantin şampiyon olacaktı. Pozisyonun penaltı olduğu görüşünü savunanlar da olmuş, maçtan sonra Arjantinliler hakemi sert dille eleştirmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!