Şahin'in KOMER hayranlığı

Güncelleme Tarihi:

Şahinin KOMER hayranlığı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2014 01:01

AİLE ve Sosyal Politikalar eski Bakanı, AK Partili Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin, Aydın'ın Kuşadası İlçesi'ndeki Kuşadası Efes Kongre Merkezi'nde (KOMER) incelemelerde bulundu. Şahin'in, TÜRSAB ile birlikte Gaziantep'te de bir kongre merkezi yaptırmak istediği öğrenildi.

Haberin Devamı


Kuşadası'nın en önemli turizm yatırımlarından olan KOMER'in bir benzerinin Gaziantep'e yaptırılacağı bildirildi. Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı, Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin, beraberindeki bürokratlarıyla KOMER'de inceleme yaptı. Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, CHP'li Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı ile Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Başkanı Başaran Ulusoy'un eşlik ettiği Şahin, KOMER'e hayran kaldı. Ziyareti ile ilgili her hangi bir açıklama yapmayan Şahin'in, beraberindekilere TÜRSAB ile birlikte Gaziantep'te bir kongre merkezi yapmak istediklerini, bu amaçla Avrupa'da örnek gösterilen KOMER'i gezerek bilgi edinip, bürokratlarına notlar aldırdığı öğrenildi.
27 Kasım 2012 tarihinde açılışı dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan, 1 milyon metrekareyi aşkın alandan oluşan Kongre Vadisi, 50 bin metrekarelik kapalı alana sahip. KOMER'de, 3 bin 415 kişilik oditoryum, bin 915 kişilik kongre salonu, 830 kişilik konferans salonu, 20 çeşitli kapasitede toplantı salonu, 2 sinema salonu, fuar ve sergi alanları, özel yemek salonları, kafeterya, bar, çevirmen odaları ve otopark gibi üniteler yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!