Okmeydanı'nda esrarengiz ceset

Güncelleme Tarihi:

Okmeydanında esrarengiz ceset
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2014 11:07

İstanbul Okmeydanı’nda Mahmut Erkılıç, sabah saatlerinde park halindeki otomobilinde başından tabancayla kurşunlanmış halde bulundu. Polis olayın intihar mı yoksa infaz mı olduğunu araştırıyor

Haberin Devamı

Fatih Sultan Mehmet Caddesi numara 147 önünde meydana gelen olayda, saat 08.00 sıralarında bir esnaf, dükkanını açtığı sırada 09 YG 550 plakalı otomobilde, kanlar içindeki şahsı gördü. Olayı hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Polis ekipleri, şoför mahallinde oturan kişinin başından tabanca ile vurulduğunu tespit etti.

Sağlık görevlileri yaptıkları kontrolde Mahmut Erkılıç’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Olayı duyan Mahmut Erkılıç’ın oğlu ve yakınları sinir krizleri geçirdi. Gözyaşı döken yakınlarını polis ve çevredeki vatandaşlar sakinleştirdi. Yapılan ilk incelemede otomobil içinde bir tabanca bulundu. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı incelemeden sonra, ceset savcının talimatıyla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Haberin Devamı



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!