2014 sonbahar giyilebilir moda trendleri!

Güncelleme Tarihi:

2014 sonbahar giyilebilir moda trendleri
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2014 17:20

Çılgın tasarımların süslediği podyumlardan sokak modasına geçiş yapan yeni trendleri sizler için derledik. İşte 2014 sonbaharının en giyilebilir trendleri!

Haberin Devamı

Podyumlarda gördüğünüz acayip tüylü şapkalar, üzerinizde olduğu bile belli olmayan transparan parçalar ya da uzaylı ayakkabıları gözünüzü korkutmasın. Şatafatlı paltolar, zarif etekler ve rahat düz ayakkabılar, 2014 sonbaharının en rahat giyilebilen parçaları. Sonbahar alışverişiniz için favori parçalardan oluşan bir liste tutmanızda fayda var! Sonbaharında şıklığınızla göz kamaştırmaya devam edeceksiniz. Ama önce 2014 sonbahar sezonunun en giyilebilir trendlerine bir göz atalım…

Koyun postu kürkler

Koyun postu kürklerden başka hiçbir şey sizi soğuk hava dalgalarına karşı koruyamaz! Paltoların yakasında, manşetlerinde, bomber ceketlerde ve hatta botlarda bile kullanılan koyun kürkü 2014 sonbaharına damga vuruyor!

Bornoz paltolar

2014 bahar koleksiyonlarındaki büyük kutu paltolar, soğuk sonbahar günlerinde sizi sıcak tutmak için yere doğru uzuyor ve bağlanıyor. Farklı parçaları bir araya getirip oluşturduğunuz katlı kombininizin üzerine oversize bornoz paltolardan alın. Oversize, bornoz paltolarınızı slim-cut pantolonlar ve ince balıkçı yaka bluzlarla tamamlayın.

2014 sonbahar giyilebilir moda trendleri


Gri

Siyah ve beyaz o kadar çok kullanıldı ki, artık bu iki rengi yanyana görmeye tahammül edemiyoruz. Podyumlarda baştan aşağıya kadar gri tonlarında giydirilmiş modeller gördük. Ama günlük kıyafetlerinize birazcık hayat neşesi katmak isteseniz gri tonlarını mor, yeşil ve açık sarılarla canlandırın.

Midi etekler

Dekoltesiz kombinler sonbaharın en gözde stili. Bu stili yaratırken midi etekler ön plana çıkıyor. Orta boy, bilekte biten eteğinizi cropped bluzlarla ya da uzun kollu örgü kazaklarla kombinleyin.

2014 sonbahar giyilebilir moda trendleri


Statement çantalar

Bazı çantalar stiliniz hakkında bir şeyler söylerken bazı trend parçalar sizin yerinize konuşur.
Karen Walker, 3.1 Phillip Lim, Kate Spade ve diğer birçok defilede gördüğümüz yazılı, mesajlı parçalar sonbaharın en etkili trendleri arasında.
Üzeri yazılı çantalarınız sizin yerinize hayata karşı tavrınızı belli edecek!

Oxford ayakkabılar

Biraz çalışkan öğrenci, biraz zarafet ve bir tutam maskülen stil birleşince ortaya bu muhteşem oxford ayakkabıları çıkıyor.
Suno ve Band of Outsiders defilelerinde gözümüze ilişen oxford ayakkabılar, hem iş hem de günlük hayatınızın şıklık kurtarıcıları oluyor.
Oxford ayakkabılarınızı mesai saatlerinizde cropped pantolonlar ve keskin takımlarla kombinleyin, mesai bitimindeyse ipek bluzlar ve flörtöz eteklerle muhteşem bir kombin yaratın.

2014 sonbahar giyilebilir moda trendleri


Uzun şapkalar

Geçtiğimiz sonbahar bere modelleri çok popülerdi. Şimdi sıra uzun şapkalara geldi.
Sade, hatta sıradan bir kombinle birlikte uzun fötr şapkalarınızı takın. Fötr şapkanız üzerinizdeki tek dikkat çeken parça olmalı.

Haberin Devamı

Mavi

Işık oyunlarından, koyu lacivert tonlarına kadar mavinin tüm tonları tasarımcıların renk paletinde kendisine yer buluyor.
Renk trendini modern bir biçimde ele almak için, baştan aşağı mavinin en sevdiğiniz tonunu giyin. Ya da renk bloklarıyla kıyafetinize hareket katın.

2014 sonbahar giyilebilir moda trendleri


Pelerinler

Eğer bornoz stili paltolar ya da koyun kürklü montlar sizin stilinize uymuyorsa o halde pelerin modellerini denemelisiniz!
Akşamüstü şıklığınızı bir adım öteye taşımak için pelerin paltolarınızı şık elbiselerinizle kombinleyin.
Ya da jean, el örgüsü büyük kazaklar ve binici çizmeleriyle hafta sonu şıklığınıza pelerinleri dahil edebilirsiniz.

Ekose

Sonbahar için yapılan ekoseli tasarımları yaratıcı bulduğumuz pek söylenemez.
Paltolar, pantolonlar, etekler ve elbiseler geçtiğimiz sonbaharda olduğu gibi bu sonbaharda da ekose desenli olacak.

2014 sonbahar giyilebilir moda trendleri

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!