Gözler bu ödülde

Güncelleme Tarihi:

Gözler bu ödülde
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2014 01:11

TÜRKİYE’nin önde gelen inşaat ve gayrimenkul projelerinin 17 kategoride ödüllendirileceği “Sign of the City Awards” yarışmasında geri sayım başladı. Türk inşaat ve gayrimenkul sektörüne değer katmak amacıyla, Hürriyet’in öncülüğünde hayata geçen, projelerin ödüllendirileceği yarışma için ikinci kez toplanan jüri, sayıları 120’yi bulan başvuruların değerlendirme kriterleri ve ağırlıkları konusunda görüş ve fikirlerini paylaştı.

Haberin Devamı


Yeni kategori
“En İyi Kentsel Tasarım” kategorisi de eklenen toplantıda, projelerin 01 Ocak 2013 itibariyle tamamlanmış olması gerekliliği, katılımcıların talebi üzerine 01 Ocak 2012 olarak değiştirildi. Adayların 15 Eylül 2014’e kadar başvurmaları gerekiyor. En iyi kentsel dönüşüm, en iyi sosyo-kültürel yapı, en iyi eğitim, en iyi sağlık ve yılın fark yaratanı kategorilerinde meslek odaları, sektörel dernekler ve birlikler beğendikleri projeleri aday olarak gösterebilecek.

Ödüller 6 Kasım’da verilecek

Katılımcı markalar, yarışma başvurularını yapabilecekleri www.signofthecity.com/ web sitesinde, aynı zamanda katılım koşulları, kategorilerin detayları ve duyuruları takip edebilecekler. Bir imzayla başlayan ve zamanla başarıya dönüşen, Türkiye’nin simgesi haline gelmiş projeler, 06 Kasım 2014 akşamı Four Seasons Hotel Bosphorus’ta gerçekleştirilecek törenle ödüllendirilecek.

Haberin Devamı

Gözler bu ödülde

GELENEKSEL OLACAK

Emlak sektörüne verdiği önemi ve değeri, hurriyetemlak.com yatırımı ile de gösteren Hürriyet Dünyası, Türk inşaat ve gayrimenkul sektörüne değer katmak amacıyla, inşaat ve gayrimenkul projelerini ödüllendiriyor. “Sign of the City Awards”un jürisi, oylama sistemi, kategorileri ve ödül töreniyle sektörün en prestijli ödülü haline gelmesi ve geleneksel olarak her yıl tekrarlanması hedefleniyor. EY ve Mipim’in stratejik ortaklığı, GYODER, IMSAD ve KONUTDER’in işbirliğiyle bu yıl ilk defa düzenlenecek olan yarışmanın sponsorları ise Daikin ve Hafele.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!