Çarpışan iki TIR devrildi

Güncelleme Tarihi:

Çarpışan iki TIR devrildi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2014 01:29

Damacana su taşıyan TIR, önünde seyreden TIR'ı sollamak isterken aracın dorsesindeki prefabrik eve takıldı. Kontrolden çıkan iki TIR’ın da devrildiği kazada, yoldan başka bir aracın geçmemesi olası faciayı önledi.

Haberin Devamı

Kaza, Kazan’ın Aydın Mahallesi'nde, dün saat 08.00 sıralarında meydana geldi. Sakarya'nın Hendek ilçesinden Ankara'ya damacana su taşıyan İbrahim Altınkaya yönetimindeki 06 SFF 17 plakalı TIR, önünde seyreden ve İstanbul'dan Kuzey Irak'a prefabrik ev götüren Selman Elma yönetimindeki 73 SD 761 plakalı TIR'a çarptı. TIR'ın prefabrik eve takılması sonucu sarsılan her iki araç yoldan çıktı. TIR’lardan biri şarampole, diğeri karşı şeride devrildi. Bu sırada karşı şeritten araç gelmemesi, olası faciayı önledi.
Kaza sonrası TIR ile birlikte dorsesinde bulunan ev yola devrilirken yol yaklaşık 2 saat süreyle trafiğe kapalı kaldı. Yola devrilen TIR ile birlikte dorsesindeki prefabrik ev vinç ile kaldırıldı. Kazada hafif yaralanan her iki TIR'ın sürücüleri, Kazan Hamdi Eriş Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!