Jennifer’ın örnek aldığı ünlüler

Güncelleme Tarihi:

Jennifer’ın örnek aldığı ünlüler
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 2014 01:17

Jennifer Aniston Hollywood’da saçı en çok kıskanılan kadınlardan biri olabilir ama onun da bir zamanlar saçına hayran olduğu başka biri vardı...

Haberin Devamı

“Şu, kuaföre elinde fotoğrafla giden tiplerdendim. Benim beğendiğim saç One Day at a Time’danValerie Bertinelli’ye aitti. Farrah Fawcett tarzıydı saçı. Tabii asla öyle kestirmedim.” diyor. Living Proof’un sözcüsü olan Jennifer bize favori saç anılarından, hayatında yaptığı en büyük stil hatalarından ve Hollywood’da güzellik için ilham aldığı ünlülerden bahsetti. Ayrıca stilisti de bir sonraki görünümünün ne olacağına dair ipuçları verdi. Hepsi bu yazıda! Jennifer saçını belli modellerde kestiriyor.

Jennifer’ın örnek aldığı ünlüler


Kate Moss’u çok beğeniyorum. Bence o bir klasik.Gisele’in (Bündchen) de harika saçı var. Bu ikisi saç işinden anlıyor.” diyor. Şimdilerde kadınların onun saçını taklit ettiğini biliyor ama bu hep böyle değilmiş. “Annem, çocukken harika bir saçım olduğunu söylüyor. 13 yaşına kadar saçıma dokunmama izin verilmemiş. Bu yüzden saçımla ilgili yaptığım ilk şey onu kestirmek oldu. Saçımın gerçekten sorunlu olduğunu fark ettim. Gür ve baş edilemez biçimdeydi. Yapmamam gereken her şeyi daha küçükken öğrendim.”

Jennifer’ın örnek aldığı ünlüler


Geçmişteki bu zor anlar Jennifer’ın saçında sık değişiklik yapmasını önlemiş ama kumral olmak uğruna çok uğraştığını da söylüyor. Galiba bir sonraki değişikliği de iş nedeniyle olacak. Stilisti Chris McMillan “yeni bir rol aldı ve bunun için etkili bir görüntü istiyor.” diyor. “Hafif ciddi görünümlü profesyonel bir saça sahip. Aklıma hemen Şeytan Prada Giyer’deki Meryl Streepgeliyor!” McMillan ayrıca yeni rolünde kısa saç kullanma ihtimali olduğunu ve ne yazık ki bu küçük şakasının yeni filmle beraber tedavülden kalkacağını söyledi. Jennifer da McMillan’la aynı heyecanı paylaşıyor. “filmlerde her zaman gerçek hayatta kullanamayacağınız saç tipleriyle karşılaşırsınız. Marley ve Ben’deki saçım gibi. Tabii ben kahkül kessem kesinlikle öyle durmaz.” diyor.

Jennifer’ın örnek aldığı ünlüler


Polly Gelince’deki saçının da en sevdiklerinden biri olduğunu söylüyor. “Uzun ve sarıydı; biraz da kirli ve tuhaftı.” Jennifer’ı doğal güzellik olarak özetleyebiliriz. Çalışmadığı zamanlarda da saçını olduğu gibi bırakıyor ya da bir tokayla tutturuyor.

Jennifer’ın örnek aldığı ünlüler

BAKMADAN GEÇME!