70 Gün’de aynı manzara

Güncelleme Tarihi:

70 Gün’de aynı manzara
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2014 01:08

Daha önce iki kez sular altında kalan 70 Gün Alt Geçidi, önceki gün etkili olan sağanakta yine suyla doldu. Alt geçitteki yolu ikiye ayıran refüjün bir kısmı suyun şiddetiyle hasar gördü.

Haberin Devamı

Başkent’te önceki gün akşam saatlerinde etkisini artıran sağanak yağış, kent merkezinde hayatı olumsuz etkiledi.

Birçok noktada yollar su altında kalırken, sürücüler yollarda ilerlemekte güçlük çekti. Daha önce iki kez su baskını yaşanan Balgat Çetin Emeç Bulvarı’ndaki 70 Gün Alt Geçidi de yine suyla doldu. Alt geçitteki yolu ikiye ayıran refüjün bir kısmı suyun şiddetiyle hasar gördü. Suyun tahliyesi için ASKİ’ye bağlı çok sayıda temizlik aracı ve itfaiye ekipleri görev yaptı.

3 METRELİK ÇUKUR OLUŞTU

Akdeniz Caddesi’nde Kara Kuvvetleri Komutanlığı Askeri Savcılık önündeki yolun bir bölümü de yağış nedeniyle çöktü. Yaklaşık 3 metre derinliğindeki çukurun tehlike oluşturmaması için güvenlik önlemi alındı. TBMM önünde bulunan bir kavşakta da biriken su yoldan geçen sürücülere zor anlar yaşattı. Araçlar biriken suyun içerisinde kaldı. Sürücülerin yardımına çekiciler yetişti. Burada da büyükşehir ekiplerine ait tankerlerle su tahliyesi yapıldı.

Haberin Devamı

KIZILAY GÖLE DÖNDÜ

Gece saatlerinde aniden bastıran sağanak yağmur nedeniyle Kızılay Meydanı’nda cadde ve sokaklar göle döndü. Sürücüler su birikintileri nedeniyle ilerlemekte güçlük çekti. birçok araç yolda kalırken, yayalar da zor anlar yaşadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!