Why always me, Melo'nun vukuatları

Güncelleme Tarihi:

Why always me, Melonun vukuatları
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2014 11:59

Fenerbahçe Kulübü, Aziz Yıldırım’a hakaret içeren bir tweet’i retweet ederek paylaşımda bulunan Felipe Melo’yu hem TFF’ye şikâyet edecek hem de savcılığa suç duyurusunda bulunacak.

Haberin Devamı

Türkiye’ye adım attığı zamandan bu yana saha içinde yaptığı hareketlerle ve rakipleriyle girdiği polemiklerle dikkat çeken Felipe Melo, son olarak Fenerbahçe ile oynanan Süper Kupa maçında kaleci Volkan Demirel’le yaşadığı tartışmayla hafızalara kazındı.Galatasaray ile çıktığı ilk maçta rakibine kafa atarak Türkiye kariyerine başlayan Melo’nun vukuatlarını sizler için derledik!

1-Kafa attı ceza almadı!
Sarı kırmızılı takımla ilk maçına İstanbul BB karşısında çıkan Melo, rakibine kafa attı. Ancak hakem pozisyonu görmediği için kırmızı karttan kurtuldu.

2-Tribünleri çıldırttı!
Galatasaray’la ilk derbi maçına İnönü Stadı’nda çıkan Melo, bu maçtan sonra tribünlere yaptığı hareketle uzun süre konuşuldu. Brezilyalı futbolcu bu hareketin ardından 1 maç ceza aldı.

Haberin Devamı

3-Taraftarları sahaya indirdi!
Melo, yine Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanan olaylı derbinin sorumlularından biri olmayı başardı. Maçın 90.dakikasında kırmızı kart görmesine rağmen tribünlere doğru formasını gösterince olayların fitilini ateşledi. Bu hareket sonrası oldukça sinirlenen bazı taraftarlar sahaya inerken, çıkan olayların ardından karşılaşma tatil edildi.

4-Takım arkadaşını dövdü!
Felipe Melo, Fatih Terim döneminde yine çok konuşulacak bir olaya imzasını attı. Arkadaşı Riera ile kavga eden Melo önce Terim tarafından antrenmandan kovuldu. Bununla da yetinmeyen Melo, Riera’yı soyunma odasına kilitleyip dövdü.

5-Rakibine tükürdü!
Beşiktaş’la oynadıkları lig maçında Oğuzhan Özyakup’a tüküren Melo, hakem tarafından kırmızı kartla oyundan atıldı. Derbinin ardından Disiplin Kurulu, Brezilyalı futbolcuya bu hareketinden dolayı 4 maç ceza verdi.

6-Pitbull sevinci!
Galatasaray, Fenerbahçe ile 0-0 berabere kalarak 2011-2012 sezonunda şampiyonluk sevinci yaşadı. Bu kutlamalara damgasını vuran isim yine Melo oldu. Brezilyalı futbolcu "Pitbull" taklidi yaparak sevinince tepkileri de beraberinde getirdi.

7-Bitmeyen kavga!
Fenerbahçe ile TT Arena’da oynanan maçta Emre Belözoğlu, Melo’ya yaptığı faulün ardından kırmızı kartla oyundan atıldı. Ancak Melo rakibine önce “dışarı” şeklinde bir işaret yaparken ardından da dil çıkararak tansiyonu oldukça yükseltti. Melo bu hareketinden dolayı herhangi bir ceza almadı.

Haberin Devamı

8-Las Vegas’ta bile vukuat!
Felipe Melo’nun vukuatları sadece saha içinde kalmadı. Las Vegas’ta kendisine şaka yollu takılmak isteyen Fenerbahçe taraftarlarına önce küfreden Melo, ardından onlara saldırarak kavga etti.

9-Federasyon Başkanına rest!
TFF Başkanı Yıldırım Demirören’in geçtiğimiz sezon kendisi hakkında söylediği sözler sebebiyle elini sıkmayan Melo, bu senede aynı tavrını Süper Kupa finalinde de sürdürdü.

10-Sadece Türkiye’de değil!
Melo’nun vukuatları oldukça eskiye dayanıyor. Juventus forması giydiği dönemde de pek çok olaya müdahil olan Melo; Gattuso, Balotelli, Giovinco ve Robben gibi isimlerle de polemiğe girdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!