'Annemi istiyorum'

Güncelleme Tarihi:

Annemi istiyorum
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2014 14:38

ÇORUM’un Osmancık İlçesi’nde kırmızı ışıkta duran otomobile arkadan gelen kamyon çarptı. Kazada, yaklaşık 10 metre sürüklenen otomobildeki çift ile 3 yaşındaki kızları yaralandı. Kazanın yokunu atlatamayan Merhem Ahen Irmak "Anne bize ne oldu? Annemi istiyorum" diyerek ağladı.

Haberin Devamı

Osmancık İlçesi’nde meydana gelen kazada, Tokat’ın Reşadiye ilçesi’nden İstanbul’a giden 35 yaşındaki Taştan Irmak yönetimindeki otomobil, kırmızı ışıkta durdu. Bu sırada arkadan gelen 31 yaşındaki Mahmut Yeşildağ’ın kullandığı kamyon otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle yan yatarak devrilen otomobil yaklaşık 10 metre süreklendi. Araç içerisinde bulunan aynı aileden sürücü Taştan Irmak ile eşi 33 yaşındaki Nesrin Irmak ve kızları 3 yaşındaki Meryem Ahen Irmak, otomobil içinde sıkıştı.

Haberin Devamı

Bu sırada kazanın şokunu atlatamayan küçük kız, "Anne, bize ne oldu? Annemi istiyorum" diyerek ağladı. 112 Acil Servis ekipleri bir yandan küçük kızı tedavi ederken, bir yanda da tesilli etmeye çalıştı. Otomobil içinde sıkışan 3 kişi, Osmancık belediyesine ait itfaiye ve kaza kırım ekipleri tarafından kurtarılırken, yol da bir süre trafiğe kapalı kaldı. 3 yaralı daha sonra ambulansla hastaneye kaldırılırken, kamyon şoförü Mahmut Yeşildağ gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!