Satıcı değil sanki seks makinesi

Güncelleme Tarihi:

Satıcı değil sanki seks makinesi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2014 11:30

Ankara’da piyasa değeri 1 milyon TL’lik hapları satmadığını aksine kullandığını iddia eden M.A.Ö., “Zaman zaman çok ihtiyacım oluyordu. Arkadaş ve dostlara ikram ediyorum” dedi. Söz konusu olay akıllara Cem Yılmaz'ın bir dönem oynadığı bir reklam filmini getirdi. Reklamda Yılmaz bir atölyede sağlıksız cips üretimi yapıyordu. Yakalandığı zaman ise polislere, "Satıcı değil yiyiciyim" demişti. Bu replik hayranlarının hafızalarına kazındı.

Haberin Devamı

Milliyet Gazetesi'nden Sertaç Koç'un haberine göre Ankara polisinin, yasadışı yollarla Türkiye’ye soktuğu cinsel gücü artırıcı hapları piyasaya süren bir kişiye yönelik yaptığı operasyonda ilginç diyaloglar yaşandı. Ev ve işyerinde yapılan aramalarda piyasa değeri 1 milyon TL olan 40 bin cinsel gücü arttırıcı hap ele geçirilen M.A.Ö., polislere, “Bu hapları satmıyorum, kullanıyorum. Zaman zaman çok ihtiyacım oluyor, arkadaşlara da ikram ediyorum” dedi. İfadesi bir reklamda sahte cips üretirken polis baskınına uğrayan komedyen Cem Yılmaz’ın, “Satıcı değiliz amirim, yiyiciyiz” sözlerini anımsatan M.A.Ö., gözaltına alınmaktan kurtulamadı.

Haberin Devamı

30 TL'YE SATIŞ YAPIYOR

Milliyet’in aldığı bilgilere göre, Ankara Emniyeti Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, cinsel gücü artırıcı hap ve ilaçları yurtdışından yasadışı yollarla Türkiye’ye sokularak satıldığı bilgisi üzerine harekete geçti. Polis yaptığı çalışmalarda Ankara Çankaya’da bitkisel ürünler satılan bir dükkânın işletmecisi M.A.Ö.’nün bu haplardan yüklü miktarda getirerek sattığını tespit etti.
Polis, bu tespitin ardından M.A.Ö.’nün Çankaya’daki ev ve işyerine operasyon için düğmeye bastı. M.A.Ö.’nün evine yapılan baskında 29 bin 600, işyerinde ise 10 bin olmak üzere toplam 40 bin civarında hap ve ilaç ele geçirildi. M.A.Ö.’nün bu hapları tanesi 20 ila 30 TL arasında değişen fiyatlarla piyasaya sürdüğü belirlendi. M.A.Ö.’nün, yurtdışından getirttiği söz konusu hap ve ilaçlarıİstanbul üzerinden Türkiye’ye soktuğu daha sonra da Ankara’da piyasaya sürdüğü tespit edildi. Ele geçirilen hapların piyasa değerinin yaklaşık 1 milyon TL olduğu belirtildi

Haberin Devamı

Satıcı değil sanki seks makinesi

Cem Yılmaz'ın oynadığı cips reklamı

SATTIĞINI KABUL ETMEDİ

M.A.Ö., evindeki aramaların ardından gözaltına alınarak Ankara Emniyeti’ne götürüldü. M.A.Ö.’nün burada verdiği ifade polisleri bile güldürdü. M.A.Ö., hapları yurtdışından temin ettiğini ve İstanbul üzerinden getirdiğini kabul ederken bu hapları sattığını kabul etmedi. M.A.Ö.’nün ifadesinde, “Ben bu hapları satmıyorum, kullanıyorum. Zaman zaman çok ihtiyacım oluyor. Arkadaşlara, dostlara da ikram ediyorum. Kesinlikle satıcı değil, kullanıcıyım” dediği öğrenildi. M.A.Ö., emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevkedildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!