İzlanda maçı iptal edilebilir

Güncelleme Tarihi:

İzlanda maçı iptal edilebilir
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2014 23:10

A Milli Futbol Takımımız’ın 9 Eylül Salı günü İzlanda ile oynayacağı 2016 Avrupa Şampiyonası eleme maçı öncesi bu ülkedeki yanardağ tehlikesi sürüyor. Fatih Terim, İzlanda'daki yanardağ patlaması ve maçın oynanıp oynanmayacağı ile alakalı soruya " Yanardağın aktif olduğunu biliyoruz. Hepimiz bekliyoruz. UEFA bu konuda karar verecek" dedi.

Haberin Devamı

Terim: yanardağın aktif olduğunu biliyoruz

Fatih Terim, antrenman sonrasında Semih Kaya'nın sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarıldığını ve yerine herhangi bir futbolcuyu çağırmayacağını belirtti. Daha sonra Terim 'Maç başka bir yerde oynanabilir mi' sorusuna esprili bir dille " Zaten hep biz dışarıda oynuyoruz diye yanıt verdi. Uefa'nın bu konuda İzlandalı yetkililerden bilgi alıp 7 Eylül'de karar vereceği belirtiliyor.

İzlanda maçı iptal edilebilir

Türkiye A Milli takımının akşam yapılan antrenmanını Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören küçük oğlu Cemal ile birlikte izledi. Ayrıca yöneticiler Arif Koşar ve Cengiz Zülfikaroğlu da antrenmanı takip etti.

Haberin Devamı

Ay Yıldızılıların antrenmanını down sendromlu minik Melek Tolar'da izledi. Minik kızı idman sonunda Fatih Terim Benim minik meleğim" diye severken futbol topunu küçük kıza hediye etti.

İzlanda maçı iptal edilebilir


İZLANDA HAVA SAHASI UÇUŞ TRAFİĞİNE AÇIK

Bardarbunga volkanı patlaması sonrasında şu anda İzlanda hava sahası uçuş trafiğine açık durumda...

Son karar ve inceleme 7 Eylül'de
Ancak Uefa İzlandalı yetkililerin sunacağı rapora göre de UEFA, 7 Eylül'e kadar bu konuda karar verecek.

Ertelenirse Mart ayında oynanacak
Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri ise maçın normal programa göre mevcut koşullarda oynanacak şekilde hareket ettiklerini belirtirken, maçın güvenlik nedeni ile ertelenmesi halinde boş takvimi nedeni ile Mart ayına alınma ihtimali bulunuyor.

İzlanda maçı iptal edilebilir



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!