4 bakanın fezlekesi yeniden Meclis’te

Güncelleme Tarihi:

4 bakanın fezlekesi yeniden Meclis’te
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2014 01:17

İSTANBUL Cumhuriyet Başsavcılığı 4 eski bakanla ilgili yolsuzluk ve rüşvet iddiaları hakkındaki fezlekeleri, dizin pusulalarını da ekleyerek TBMM Soruşturma Komisyonu’na yeniden gönderdi.

Haberin Devamı

Eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, eski AB Bakanı Egemen Bağış, eski İçişleri Bakanı Muammer Güler ile eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar hakkında kurulan Soruşturma Komisyonu, fezlekelerin yer aldığı klasörleri, dizin pusulasına bağlanarak gönderilmesi için İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na 14 Temmuz’da iade etmişti. Dosyalar, kurye ile Komisyon’a elden teslim edildi.

KÖYLÜ: 1 EKİM’E KADAR TOPLANTI YOK

Soruşturma Komisyonu Başkanı, AK Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü, “Dizin pusulaları geldi, ne yapacaksınız?” sorusu üzerine, “Ne yapacağız ki şu arada yapabileceğimiz bir zaman yok. 1 Ekim’e kadar toplantı yapamayız ama inceleyebiliriz, ben inceleyeceğim” dedi. Muhalefet üyelerinin, toplantı için komisyona başvuru yaptığının hatırlatılması üzerine Köylü, “Ben onlara o zaman cevap verdim” dedi. Köylü, “Muhalefet dosyaları görmek isterse” sözlerine ise “1 Ekim’den önce görebilir ama toplantıyı 1 Ekim’den sonra yapabiliriz” yanıtını verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!